Darček pre geeka

Redakcia Inet.sk  /  31. 10. 2011, 07:55

Máte vo svojej rodine nejakého geeka, nerda, ajťáka alebo bifľoša? Pokiaľ je odpoveď áno, určite mi dáte za pravdu, že je veľmi obtiažne potešiť ich vhodným darom. A keďže tu čoskoro máme Vianoce – poradíme vám, ako a kde kúpiť vianočný darček pre geeka.

Klasickému geekovi nezáleží na tom, aké darčeky dostane, preto ho váš dar určite nesklame, ale na druhej strane taktiež nepoteší. Sú však výnimočné prípady, kedy sa trafíte do čierneho a darček má u obdarovaného veľký úspech.

Kde však takéto darčeky kúpiť? Internetový obchod vtipnedarceky.sk ich pár ponúka. Hitom tohtoročných Vianoc sú „Rukavice na dotykové mobily“. Každý správny geek má dotykový mobil a počas zimy má určite problém ovládať ho v klasických rukaviciach. Tieto rukavice vyriešia jeho problém a stopercentne ho poteší.

Ďalšou vychytávkou je tzv. "USB holiaci strojček". Je to praktický pomocník na cesty, veľa geekov však trávi pri PC obrovské množstvo času hlavne doma/v práci a strojček im pomôže oholiť sa bez toho, aby museli svoj opustiť svoj milovaný počítač.

Pokiaľ dotyčný trávi veľa času pri PC, vhodným darčekom môžu byť určite aj rôzne iné USB hračky - USB ohrievač nápojov, USB nabíjačka batérií, USB vysávač...

Obchod má väčšinu tovaru skladom a doručuje kuriérom do 24 hodín od prijatia objednávky.

Neprehliadnite: