Azet konto už aj na Čas.sk

Tlačový servis  /  05. 10. 2011, 00:00

Internetová jednotka Azet.sk využíva od mája tohto roka jednotné prihlásenie do sociálnej siete Pokec aj prostredníctvom svojich magazínov a inzertných portálov. Odteraz si môžu výhody jednotného prihlásenia vychutnať aj čitatelia Čas.sk

Azet konto doteraz slúžilo na jednotné prihlásenia do obľúbených magazínov a ostatných produktov Azetu. Najnovšie umožňuje aj prístup do produktov spoločnosti Ringier Axel Springer a naplánované je použitie aj na ďalších partnerských stránkach.



Jedna z výhod spočíva v tom, že sa používateľ zaregistruje len raz a týmto získa prístup na všetky stránky, kde je Azet konto implementované. Na týchto stránkach môže vykonávať tie akcie, ktoré sú zvyčajne naviazané na registráciu, napríklad prispievať do diskusií.

„Okrem samotného prihlásenia spĺňa Azet konto hlavne notifikačnú funkciu – používateľ je takto v neustálom spojení so svojimi priateľmi na Pokeci bez ohľadu na to, na ktorej stránke sa práve nachádza. Dostáva promptné informácie o novej správe RP, o priateľoch, ktorí sa práve prihlásili a zobrazuje sa mu aj informácia o novoprijatej e-mailovej správe.“ vysvetľuje produktový manažér Pokec.sk Antonín Fuchs.

Azet konto tiež umožňuje zrýchlený prístup ku všetkým dôležitým častiam Pokecu, napr.: prístup k vlastnému profilu, do e-mailu a RP a tiež do profilov priateľov. Jednotné prihlásenie je momentálne dostupné na magazínoch: Aktuality.sk, Diva.sk, Badman.sk, Najmama.sk, Automoto.sk, ďalej napr. na Slovnik.sk, Kalendar.sk a samozrejme už aj na Cas.sk, Adam.sk a Lesk.sk.

Po prvý raz sa s populárnou ikonkou zobrazujúcou fotografiu, nick a status prihláseného používateľa (viď.obrázok) mohla slovenská internetová verejnosť stretnúť v máji 2011 na pánskom magazíne Badman.sk.
 

 

Neprehliadnite: