Zoznámte sa s MikroHosting.sk - spoľahlivým hostingom za dostupnú cenu

Redakcia Inet.sk  /  21. 11. 2011, 14:22

Včera sme spustili náš nový projekt - MikroHosting.sk. Jeho hlavnými prednosťami sú stabilita, kvalita, profesionalita a najmä cenová dostupnosť. Ďalšou výhodou je prepojenie s našim starším Webhosting Inet.sk, vďaka čomu si môžu i zákazníci MikroHosting.sk užívať niektoré naše akcie.

Keď sme vytvárali nové produkty, stáli sme pred otázkou či ich zaradiť k ostatným produktom Webhosting Inet.sk alebo z nich vytvoriť novú značku. Keďže nové produkty sú si veľmi podobné a odlišujú sa len v maličkostiach, odpoveď bola jasná už po chvíľke. A tak vznikol MikroHosting.sk - spoľahlivý hosting za dostupnú cenu.

Najlacnejší produkt Alfa stojí len 0,40 € (0,48 € s DPH) mesačne, produkt Beta môžete získať len za 0,60 € (0,72 € s DPH) mesačne a najdrahší produkt Gama stojí len 0,80 € (0,96 € s DPH) mesačne. Ku všetkým produktom je možné dokúpiť jednu databázu navyše len za 4,80 € (5,76 € s DPH) ročne.

Ale to nie je všetko. Klienti MikroHosting.sk majú k dispozícii viaceré zaujímavé akcie. Napr. do konca roka si môžu objednať doménu s koncovkou .eu len za 3 € (3,60 € s DPH) ročne. Akcia platí len na prvý rok registrácie.

Taktiež si môžu registrovať doménu s koncovkou .sk len za 11,80 € (14,16 € s DPH) ročne, čo je pravdepodobne najnižšia cena na trhu. Žiadna z týchto cien nie je podmienená objednaním hostingu. 

Takže neváhajte a objednávajte ;)

Neprehliadnite: