Čo nesmie chýbať modernej žene v kabelke? Najmenší kompakt Samsung ST30

Tlačový servis  /  23. 09. 2011, 00:00

Inteligentný automatický režim Smart Auto, technológia vyrovnávajúca otrasy a atraktívny dizajn. To všetko je v ľahkom ultrakompaktnom kovovom tele.

 

Chodíte radi na párty a často sa stretávate s priateľmi? Už nemusíte so sebou nosiť veľké fotoaparáty, ktoré sú neskladné a zaberajú zbytočne veľa miesta. Fotoaparát Samsung ST30, predstavený na začiatku tohto roka, so sebou môžete nosiť každý deň – jeho kompaktná veľkosť zodpovedá približne veľkosti priemerného mobilného telefónu, takže vám nezaberie príliš veľa miesta v kabelke. Zmestí sa vám dokonca i do vrecka nohavíc alebo kabáta. Jeho vzhľad si môžete zladiť s oblečením či s vašou náladou – vybrať si môžete zo striebornej, čiernej, lila, ružovej a limetkovej farby. Na fotoaparáte ST30 si zamilujete jeho moderný dizajn a funkcie, ktoré vám uľahčia vytváranie dokonalých snímok. Dizajn fotoaparátu je vylepšený hliníkovým telom, ktoré vám zaručí jeho mimoriadnu odolnosť a nízku hmotnosť.


Viac zábavy na vašich snímkach

Ak sa vám často stáva, že sa vám do záberu nezmestia všetci kamaráti, s novým fotoaparátom Samsung ST30 sa už nemusíte obávať skreslených fotografií. Schopnosti širokouhlého objektívu vám umožnia zachytiť do záberu viac zábavy v hlbšej perspektíve a s pokročilým obrazovým snímačom s rozlíšením 10,1 Mpx budú vaše snímky vynikať ostrými a jasnými detailmi.


Automatický režim Smart Auto premýšľa za vás

Fotoaparát ST30 vám uľahčí fotenie s funkciou Smart Auto, ktorá umožňuje automatické zachytenie dokonalej snímky. Táto technológia pre rozpoznanie scény automaticky zvolí z 15 rôznych nastavení, ako je napríklad Portrét alebo Krajina.


 

 

Ostré a jasné fotografie v pohybe a pri tanci

S digitálnym stabilizátorom obrazu sa už nemusíte báť rozmazaných fotografií – vyrovnáva aj tie najmenšie otrasy a zaistí vám jasné a ostré fotografie, aj keď sa na večierku snažíte zachytiť svojich priateľov v pohybe alebo pri tanci.


Dokonalé snímky

Ak radi fotíte pekné portréty svojich priateľov alebo detí, oceníte pokročilé funkcie fotoaparátu ST30, medzi ktoré patrí technológia rozpoznávanie tváre, korekcia efektu červených očí a technológia rozpoznávajúca žmurknutie. Model ST30 vám dokonca pomôže vyrovnať odtiene pleti a odstrániť chyby a kruhy pod očami, takže sa už nemusíte báť nedokonalého vzhľadu na vašich snímkach. Rôzne úrovne nastavenia vám dokonca umožnia určiť, akú mieru retušovania potrebujete.


Odporúčaná MOC fotoaparátu Samsung ST30 je 79,- € vr. DPH.

Neprehliadnite: