Sony BDP-S185: Blu-ray dostupný každému

Tlačový servis  /  19. 09. 2011, 00:00

S novým Blu-ray prehrávačom Sony S185 si vychutná najlepší obraz priamo v obývačke už naozaj každý.

 

Jednoduché ovládanie, štýlový kompaktný dizajn, USB rozhranie ale aj prepojenie s internetom zdobia nový prehrávač Sony. Vďaka nemu si tak môžete vychutnať Full HD filmy vo vysokom rozlíšení na Blu-ray diskoch, ale aj na DVD nosičoch v lepšej kvalite, ako na obyčajných DVD prehrávačoch. S týmto len 290 mm širokým Blu-ray prehrávačom môžete zažiť atmosféru kinosály aj vo vašej obývačke a to za menej, ako by ste čakali.

Celý svet vo Full HD

Pôvodným domácim filmovým večerom odzvonilo. Nový Blu-ray prehrávač Sony BDP-S185 predstavuje cenovo dostupný spôsob, ako využívať najnovšiu technológiu domácej zábavy bez kompromisov, vo Full HD. Výhodou je, že S185 prehráva aj DVD formát a tak si budete môcť vychutnať vaše staré filmy v lepšej kvalite. Ponúka až 10-krát vyššiu kvalitu zvuku a 5-krát vyššiu kvalitu obrazu z diskov DVD. Môžete si dokonca prekonvertovať vašu kolekciu DVD filmov na takmer HD kvalitu a prehrávať vaše obľúbené filmy v úplne novom štýle. Navyše je prehrávač S185 príkladom výrazného znižovania vplyvu na životné prostredie. Jeho príkon je len 10 W, čo je až o 47 percent menej ako u jeho predchodcu, pričom samotné zariadenie je približne o tretinu užšie. Prehrávač tak šetrí nielen životné prostredie, ale aj vašu peňaženku.

Vytvorte si vlastný program

Výhodou Blu-ray prehrávača Sony S185 je tiež priame streamovanie filmov, hudby a ďalšieho obsahu cez Sony Entertainment Network. Filmy, hudbu a video kanály tak môžete prehrávať priamo z internetu. Prostredníctvom služby Sony Entertainment Network si môžete vybrať z filmov popredných filmových štúdií, vrátane najnovších filmových trhákov alebo klasických filmových titulov. V ponuke sa nachádza aj viac než 10 miliónov skladieb. Navyše môžete na obrazovke vášho televízora sledovať najpopulárnejšie webové stránky, a videá z internetu.

Kompaktný Blu-ray prehrávač Sony BDP-S185 bude dostupný v dvoch farebných vyhotoveniach, čiernej a striebornej, od októbra za cenu len 99 €

Neprehliadnite: