Zľava až 25% na ekonomický software KROS

Tlačový servis  /  17. 09. 2011, 00:00

Začiatok roku 2012 bude opäť v znamení legislatívnych zmien a noviniek, ktoré sa dotknú veľkej časti podnikateľov a živnostníkov. Schválené sú už novinky týkajúce sa fiskalizácie a používania registračných pokladníc, dôjde k zmenám v mzdách a Zákonníku práce. O ďalších zmenách v súčasnosti jedná vláda. Podnikateľom a živnostníkom ostáva jediné – na tieto zmeny sa pripraviť.

 

Spoločnosť KROS pomáha živnostníkom a podnikateľom zvládnuť všetky zmeny v legislatíve tým, že im dodáva kvalitné ekonomické programy pre účtovníctvo a mzdy, v ktorých sú novinky vždy načas zapracované. Stačí iba stiahnuť aktuálnu verziu programu.

O kvalite a obľúbenosti programov KROS pre podvojné účtovníctvo a mzdy svedčí najmä skutočnosť, že sú dlhodobo (už niekoľko rokov) najpredávanejšie na Slovensku.

Teraz môžu firmy a živnostníci získať tieto programy naozaj výhodne zo zľavou až 25%. Práve v týchto dňoch totiž KROS pripravil akciu, pri ktorej môžu firmy pri nákupe ekonomického softvéru ušetriť desiatky eur.

Od 21.9.2011 spoločnosť KROS pripravila v siedmich mestách na Slovensku predvedenia svojich ekonomických programov OLYMP a OMEGA. Na bezplatných predvedeniach sa návštevníci zoznámia s programami a získajú informácie, ako môžu efektívnejšie spracovať vedenie účtovníctva alebo miezd vo svojej firme. Predvedenia sa konajú v rámci akcie Zľava 20+5%, v ktorej môžu záujemcovia získať programy KROS so zľavou až 25%. Ak o predvedenie firma nemá záujem, program získa so zľavou 20%.

Každý používateľ, ktorý si teraz zakúpi ekonomický softvér tak získa nielen najpredávanejší ekonomický softvér na Slovensku so zaujímavou zľavou, ale vyrieši si aj otázku legislatívnych zmien na prelome roka. K ekonomickým programom totiž používateľ získa Balík podpory na 1 rok zadarmo, ktorý v sebe zahŕňa poradenstvo k programu aj možnosť si bezplatne stiahnuť nové verzie programu s aktuálnou legislatívou. Legislatívu na začiatku roka teda používatelia nebudú musieť riešiť. budú v roku KROS totiž garantuje svojim používateľom včas zapracovanú legislatívu.

Neprehliadnite: