Domény s koncovkou .org si už môže dovoliť každý

Tlačový servis  /  06. 10. 2011, 00:00

Slovenská internetová spoločnosť Inet.sk, s. r. o. prináša pre všetkých registráciu domény s koncovkou .org za zvýhodnenú cenu 3,30 € bez DPH (respektíve 3,96 € s DPH) ročne.

Táto výnimočná akcia trvá len do konca októbra 2011 a týka sa značky Webhosting Inet.sk. Akcia nemá žiadne podmienky, k doméne teda nie je nutné objednávať http://www.inet.sk/ Stačí vyplniť jednoduchú objednávku na stránke Webhosting Inet.sk a ak klient bude chcieť, môže si k doméne objednať aj kvalitný webhosting od tejto spoločnosti. Akciová cena domény platí len pre prvý rok registrácie, nasledujúci rok bude klientovi účtovaný za túto doménu registračný poplatok podľa aktuálneho cenníku.

Spoločnosť Inet.sk, s. r. o. už aj v minulosti priniesla niekoľko zaujímavých akcií. Napríklad v apríli 2011 si mohli jej zákazníci registrovať doménu s koncovkou .eu len za 1 € bez DPH (respektíve 1.2 € s DPH) ročne. Ďalej každému klientovi, ktorý si objedná webhosting, dáva zadarmo kupón v hodnote 60 € na reklamu v Google Adwords.  Michal Slančík, konateľ spoločnosti, sa navyše vyjadril, že už v najbližšej dobe prinesie Webhosting Inet.sk ďalšie zaujímavé akcie. Spoločnosť taktiež plánuje aj nové projekty, ktoré rozšíria ponuku spoločnosti.

Spoločnosť Inet.sk, s. r. o. vznikla v prvej polovici roku 2010. Jej služby cez značku Webhosting Inet.sk aktuálne využíva už takmer 1500 spokojných klientov. Medzi nich patria aj spoločnosti ako Heineken Slovensko, 02,  SHP GROUP a mnoho iných.

Neprehliadnite: