Inzerujte na Inet.sk - Teraz k reklame na Inet.sk zadarmo reklama na Disk.sk!

Platená reklama  /  30. 09. 2003, 00:00

Objednajte si reklamu na Inet.sk a dostanete zadarmo reklamu na Disk.sk! Pridajte sa do širokého portfólia našich inzerentov - na Inet.sk už priamo či sprostredkovane inzerovali aj spoločnosti Nextra, Panasonic, Slovanet, Slovenské telekomunikácie, GTS, WebGlobe, Microsoft a UPC. Reklama na Inet.sk je ale cenovo prístupná pre každého!

Stiahnite si zoznam možnosti a cenník inzercie vo formáte MS Word. 

Reklamný bonus na Disk.sk!

Ak si objednáte na Inet.sk napríklad 100 000 impresií full banneru, dostanete 25 000 impresií na www.Disk.sk zadarmo! Impresie sa budú rovnomerne zobrazovať na Inet.sk aj Disk.sk. Pri objednávke PR článku na Inet.sk budete mať na ten istý čas zadarmo PR článok aj na Disk.sk.


Kontakt

Peter Polakovič
príjem reklamy, sponzoring a propagácia projektov
tel.: 032/ 7446703 GSM: 0907 982 555
e-mail: polakovic@inet.sk
ICQ: 169151795 


INET.SK - internetový denník

Inet.sk je svojim zameraním unikátnym spravodajským serverom na slovenskom internete. V priebehu krátkeho času si Inet.sk získal kvalitnú navštevnosť a hlavne - perfektnú cieľovku. Ľudia si na Inet.sk prichádzajú prečítať najmä novinky o aDSL, alternatívnom pripojení do internetu, telekomunikáciach a internete všeobecne. Našimi návštevníkmi sú tak hlavne ľudia pracujúci v odbore telekomunikácií, s výpočtovou technikou a internetom.

Čo je najpodstatnejšie - príjímami z reklamy na www.inet.sk by sme radi aspoň z časti financovali niektoré aktivity občianskeho združenia Internet pre všetkých (IPV). Snažíme sa prispievať k rozvoju informatizácie na Slovensku aj tým, že upozorňujeme na nedostatky v procese informatizácie, vychádzame s rôznymi iniciatívami pre ich napravenie, propagujeme dobré myšlienky a napomáhame v budovaní kvalitných projektov. IPV má množstvo cieľov a k ich dosiahnutiu nám môžete pomôcť zadaním reklamy na Inet.sk aj Vy.


DISK.SK - spravodajský server, ktorý sa orientuje na dianie vo svete
Internetu.


Jeho zámerom je:
- prinášať informácie zo zákulisia slovenských a zahraničných serverov
- predstavovať zaujímavé internetové projekty
- mapovať situáciu na poli internetových prehliadačov
- informovať o hackerských útokoch
- bezpečnostných dierach v programoch
- novinkách v sieťach p2p 


Podrobnejšie informácie nájdete na www.inet.sk/reklama!

Neprehliadnite: