Sharp vyrobil najtenší televízny soundbar ponúkajúci špičkový audio zážitok pri sledovaní televízie

Tlačový servis  /  01. 09. 2011, 00:00

Najtenší televízny soundbar na svete poskytuje špičkový zvuk, hoci má priemer iba 26 milimetrov, vďaka čomu môže byť nenápadne umiestnený v každej obývacej izbe.

 

V kombinácii s aktívnym subwooferom ponúka čierny 2.1 audiosystém podstatné vylepšenie kvality zvuku. Flexibilné možnosti jeho umiestnenia znamenajú, že HT SL70 je ideálnym doplnkom pre každého, kto si chce dopriať prvotriedny zvuk bez potreby použiť objemné audiosystémy. Vďaka prepracovanému prepájaciemu systému od spoločnosti Sharp je možné HT-SL70 elegantne pripojiť k televízorom s veľkosťami 46 až 55 palcov, a to buď vertikálne, alebo horizontálne.

IFA, Berlín, 1. septembra 2011. Či už sledujete najnovší hollywoodsky trhák, obľúbený televízny seriál, alebo dôležité futbalové stretnutie, soundbar HT-SL70 od spoločnosti Sharp poskytuje vynikajúci zvuk pre čo najlepší televízny zážitok a hodí sa perfektne k štýlu vášho domova. Je len 26 milimetrov tenký, čo z neho robí najtenší televízny soundbar na svete, a táto extrémna štíhlosť znamená, že nezaberie prakticky žiadny priestor, nech už ho umiestnite kdekoľvek vo vašej obývacej izbe. Môže byť začlenený veľmi jednoducho a vyžaduje minimum priestoru. Čo ho robí tak príťažlivým, je jeho flexibilné príslušenstvo, ktoré umožňuje umiestniť ho presne tak, ako budete chcieť. Jednoduché skrutkovacie doplnky ho umožňujú namontovať vodorovne na stenu alebo môže byť umiestnený vo zvislej polohe pomocou malého stojančeka. Zvláštnosťou HT-SL70 je prepracovaný prepájací systém a vďaka jeho dielom, ktoré sú súčasťou balenia, môže byť reproduktor pripojený k 46- až 55 palcovým televízorom, čím sa harmonicky vyrovná zvuková aj vizuálna stránka televízneho zážitku, či už je soundbar pripojený vodorovne, alebo zvisle.

Ploché vyhotovenie, hlboký zvuk

Spoločne s aktívnym subwooferom má čierny 2.1 audiosystém celkový výkon 200 wattov a obsahuje HDSS (High-Definition Sound Standard) pre maximálnu kvalitu zvuku. Všetky vstupy a výstupy sú umiestnené na tenkom subwooferi, aby bolo možné pripojiť potrebné káble tak nenápadne, ako to je len možné.

Soundbar je možné prepojiť buď pomocou HDMI, alebo analógového audiokábla. V oboch prípadoch je možné hlasitosť nastaviť pomocou diaľkového ovládania televízora, takže nie sú potrebné ďalšie diaľkové ovládače. Ďalším praktickým aspektom tohto systému je, že soundbar sa automaticky zapína a vypína spoločne so zapnutím a vypnutím televízora.

Neprehliadnite: