Prehľadnejší TV program s funkciou vzdialeného nahrávania na Magio Box

Tlačový servis  /  12. 09. 2011, 00:00

Internetový portál Zoznam.sk predstavuje nový TV program s názvom Telkáč. Telkáč je personalizovaný online TV program s jednoduchými nastaveniami, prehľadným ovládaním a vzdialeným nahrávaním na Magio Box.

 

Telkáč poskytuje prehľad informácií o vysielaní od 91 slovenských a zahraničných TV staníc na dva týždne dopredu. Na titulnej stránke sa nachádza aktuálny prehľad šiestich TV staníc v preddefinovanom  mriežkovom zobrazení s interaktívnou časovou lištou, ktorá zobrazuje prehľad práve vysielaných programov. Používateľ tak jasne vidí, ktorá relácia je aktuálne vysielaná, aká je jej dĺžka a kedy začína ďalšia. Napriek tomu je možné Telkáč prepnúť do klasického, tabuľkového zobrazenia, ktoré je typické pre printové TV programy. Všetky nastavenia sa automaticky zapamätajú bez nutnosti prihlásenia či registrácie. Pre nerozhodných divákov sa užitočným pomocníkom stane box Tipy na dnes, ktorý obsahuje odporúčanie najkvalitnejších programov na základe navolených staníc. Zoznam TV staníc je možné jednoduchým spôsobom editovať – pridávať alebo upravovať poradie. Každý program má vlastný profil s popisom a možnosťou diskutovať o ňom prostredníctvom Facebook diskusií.

Online TV program www.telkac.sk navyše používateľom umožňuje využívať vzdialené nastavenie nahrávania obľúbených programov na Magio Box, nastavovanie e-mailových pripomienok na sledovanie relácií, či možnosť hodnotiť a odporúčať relácie prostredníctvom sociálnych sietí (Facebook, Google +). Vzdialené nahrávanie na Magio je možné aj prostredníctvom iPhone aplikácie Magio TV, ktorá sa stala víťazným projektom na prvej súťaži mobilných aplikácií Appsrulezz 2011.

Martin Mác, managing director Zoznam.sk: „Telkáč je jednoduchý a prehľadný a používateľom ponúka všetko, čo od online TV programu očakávajú, čiže v prvom rade komplexný prehľad TV programov.

Už viackrát sme sa presvedčili o tom, že v online prostredí optimálne fungujú jednoduché projekty.

Priame prepojenie TV online programu so službou nahrávania na Magio TV prináša novú kvalitu do slovenského internetového prostredia.“

Neprehliadnite: