Samsung je číslo jeden v predajnosti mobilných telefónov

Tlačový servis  /  05. 09. 2011, 00:00

Spoločnosť Samsung sa podľa pravidelného prieskumu GfK stala na slovenskom trhu po prvýkrát jednotkou v predaji a porazila ostatné značky. Zároveň je to pre Samsung historicky najlepší výsledok.

 

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics sa po prvýkrát stala za mesiac júl číslom jeden v predajnosti mobilných telefónov na slovenskom trhu. Trhový podiel za mesiac júl predstavoval pre značku Samsung 41,1 %. Oproti mesiacu jún ide o 6,6-percentné zvýšenie.

 

„Sme hrdí, že sa nám podarilo ovládnuť slovenský trh a zároveň veríme, že sa náš podiel bude naďalej zväčšovať. Predajné čísla za mesiac júl potvrdzujú, že naši zákazníci majú radi značku Samsung a opätovne sa k nej vracajú,“ uviedol Ivan Kapec, produktový manažér telco divízie Samsung. „Historicky najlepšie čísla sú zároveň dôkazom toho, že Samsung vytvára produkty, ktoré zákazníkom prinášajú radosť z ich používania,“ dodal.

 

Predajom mobilných telefónov na Slovensku dominovali modely Samsung E1080 a Samsung S 5230 Star. Telefóny Samsung sa umiestnili aj na ďalších priečkach v rámci TOP 10. Ide o modely E1150, S5530 a S3300 Champ.

Neprehliadnite: