Úplne prvá SD videokamera so snímačom CMOS – to je Samsung SMX-F70

Tlačový servis  /  02. 09. 2011, 00:00

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co., Ltd. dnes predstavila rodinnú videokameru SMX-F70, ktorá dokáže vytvoriť videozáznam špičkovej kvality za dostupnú cenu.

 

Videokamera SMX-F70 je jedinou SD videokamerou na trhu, ktorá ponúka snímač CMOS s progresívnym záznamom (1280 x 720) 30 a 25 snímok za sekundu. S prístrojom SMX-F70 prináša Samsung unikátnu kvalitu záznamových technológii a jedinečných funkcií v kompaktnom a dostupnom prístroji.

 

Videokamera SMX-F70 dokáže jednoducho urobiť živý a čistý záznam za prijateľnú cenu, s ľahkým telom a dlhou výdržou batérie. Ide o jedinú SD videokameru so snímačom CMOS s najlepším rozlíšením na trhu dosahujúcim 5 megapixelov. Kamera obsahuje aj filter RGB pre reprodukciu bohatých, presných a prirodzených farieb. Snímač CMOS tiež zabraňuje vzniku svetlých stôp, ktoré sa môžu objaviť pri natáčaní jasných objektov, napríklad svetiel alebo slnka. Na zabránenie roztrasených záznamov, ktoré si mnohí ľudia spájajú s domácimi nahrávkami, využíva model SMX-F70 snímač CMOS, ktorý zaisťuje Hyper digitálnu stabilizáciu obrazu, významne znižujúcu otrasy a neostrosti záznamu.

 

Model SMX-F70 je jedinou SD videokamerou s progresívnym záznamom a ako taký zabezpečuje ostrosť a jasnosť každého nahrávania. Hladký a bezproblémový záznam bez rozmazania má dvakrát lepšiu kvalitu než bežný prekladaný záznam, a to ako pri prehrávaní priamo na videokamere alebo pri zdieľaní s rodinou a prehrávaní na televízii alebo počítači. Videokamera SMX-F70 umožňuje aj záznam v HD kvalite. Užívatelia tak majú možnosť zaobstarať si dynamický videozáznam vo veľkom detaile a zachovať skvelé rozlíšenie aj pri prehrávaní na počítačových monitoroch s HD rozlíšením. Kamera je vybavená objektívom Schneider Kreuznach s 65-násobným intelli-zoomom a 52-násobným optickým zoomom, ktorý zachytí každý detail, aj keď sa zameria na vzdialenú scénu na pozadí.

 

Model SMX-F70 sa dobre hodí do rušného rodinného života. Má ľahké a kompaktné telo, vďaka čomu je jednoduché mať prístroj vždy po ruke a robiť spontánne záznamy, či už sa jedná o prvé krôčiky potomka alebo rodinné oslavy. V prípade potreby je možné videokameru SMX-F70 taktiež použiť pre získanie fotografií v kvalite 1,9 megapixelov.

 

Ľahko zachyťte každý detail

Okrem ohromujúcej kvalite videozáznamu je kamera SMX-F70 vybavená funkciami, ktoré vám pri nahrávaní umožňujú využiť vašu tvorivosť. S inteligentnou funkciou automatického zaostrenia si videokamera SMX-F70 podľa svetelných podmienok a objektu automaticky volí jeden zo siedmich režimov nahrávania, ktorý jej umožňuje dosiahnuť čo najlepší záznam. Patrí medzi ne aj režim rozpoznania tvárí, vďaka ktorému sú tváre až šiestich osôb neustále zaostrené, čo pridáva jasnosť záberom, kde sa toho veľa deje, napríklad na večierku alebo pri školskom predstavení. Funkcia Smart BGM vám dáva možnosť užiť si videozáznamy so skvelou hudbou na pozadí - podobne ako u profesionálnej produkcie. Vďaka tejto funkcii si môžete vybrať niektorú z mnohých vopred nahratých skladieb na pozadí a pridať ju do nahraných záznamov. Automaticky sa tiež upraví hlasitosť hudby pri detekcii hlasu tak, aby bolo všetkých dobre počuť.

 

Upravujte a zdieľajte svoje záznamy bez problémov

Podobne ako predchodca SMX-F50 je model SMX-F70 vybavený radom funkcií, vďaka ktorým je zhotovovanie videozáznamov a ich následná úprava jednoduchšia ako kedykoľvek predtým. Vďaka funkcii pozastavenia záznamu môžete nahrávanie nachvíľu prerušiť, a potom pokračovať tam, kde ste skončili. Vyhnete sa tak zlučovaniu viacerých súborov pri následných úpravách. Pre sťahovanie a úpravy záznamov je videokamera SMX-F70 vybavená aplikáciou intelli-studio, ktorá sa automaticky spustí po pripojení kamery k počítaču a umožňuje ľahko vykonávať úpravy záznamov a prehrávať ich. Navyše je možné videokameru SMX-F70 ľahko nabíjať prostredníctvom portu USB, vďaka čomu so sebou nemusíte nosiť ďalšie káble, batérie a nabíjačky. Vďaka funkcii "plug and play" je tiež uľahčené zdieľanie prostredníctvom okamžitého nahrávania dát cez port USB. K stiahnutiu záznamov a dobitiu batérie stačí jeden jednoduchý krok.

 

 

 

Intervalové snímanie pre úchvatné príbehy

Videokamera SMX-F70 je vybavená funkciou intervalového snímania, čo je nová zábavná a kreatívna funkcia, ktorá dokáže zachytiť priebeh celej vašej rodinnej oslavy. Vďaka tejto funkcii je možné videokameru nastaviť tak, aby snímala zábery v intervaloch od jednej do tridsiatich sekúnd. Zábery sa nakoniec spoja a vznikne tak klasický intervalový videozáznam. Či už nahrávate letné grilovanie pri západe slnka alebo chcete ukázať koľko úsilia vás stála príprava narodeninovej oslavy. Videozáznam, ktorý vytvoríte, ponúka niečo navyše, čo pobaví vašich priateľov alebo rodinu a urobí na nich veľký dojem.

 

Technické špecifikácie:

 

 

 

 SMX-F70

Rozmery

 53.9 x 56.4 x 119.0 mm

Váha

220g (bez batérií)

LCD displej

Veľkosť

2.7"

Počet pixelov

230K

Objektív

Optický Zoom

52x optical

Intelli-Zoom

65x

Digital Zoom

130x

Funkcie

Stabilizácia obrazu

Auto Focus

Manual Focus

Auto Exposure

Manual Exposure

Auto Shutter Speed

Auto White Balance

Manual White Balance

Shooting Guideline

Back Light compensation

Continuous Shot

Record Pause

 

 

 

Neprehliadnite: