GFI MailArchiver umožňuje užívateľom telefónov Android, BlackBerry a iPhone pristupovať k archivovaným e-mailom odkiaľkoľvek

Tlačový servis  /  31. 08. 2011, 00:00

Spoločnosť GFI Software, popredný poskytovateľ infraštruktúry pre malé a stredne veľké podniky (SMB), uviedla rad inovácií v rámci svojho produktu GFI MailArchiver, význačného riešenia pre archiváciu a manažment elektronickej pošty používané tisíckami malých a stredne veľkých podnikov po celom svete. Firmy využívajúce produkt GFI MailArchiver majú teraz istotu, že ich zamestnanci môžu jednoducho pristupovať k všetkým svojim archivovaným e-mailom prostredníctvom inteligentných telefónov, vrátane iPhone, BlackBerry a zariadení postavených na platforme Android.

 

„Spôsob, akým SMB spoločnosti využívajú e-mail, sa menia s tým, ako prudko narastá počet inteligentných telefónov a ako stále viac zamestnancov získava prístup k podnikovej elektronickej pošte cez osobné či pracovné mobilné zariadenia,“ povedal Phil Bousfield, generálny manažér Infrastructure Business Unit v spoločnosti GFI Software. „To stavia IT administrátorov pred úplne nové výzvy spojené s požiadavkami zamestnancov na kontinuálny prístup k všetkým svojim e-mailom s využitím inteligentných telefónov s rôznymi operačnými systémami a nekonzistentným uchovávaním pošty v rámci obmedzenej kapacity. GFI MailArchiver rieši tieto nové výzvy poskytnutím jednoduchého prístupu k všetkým archivovaným e-mailom prostredníctvom inteligentných telefónov.“

Užívatelia GFI MailArchiver sa teraz môžu pripojiť, vyhľadávať a sťahovať svoju poštu cez nový webový portál optimalizovaný pre zariadenia Android, BlackBerry a iPhone. To umožňuje SMB firmám ďalej zvýšiť efektivitu a všestrannosť mobilných pracovníkov bez toho, aby museli riešiť nové problémy so správou IT.

Okrem toho GFI MailArchiver obsahuje nastaviteľné riadenie uchovávania e-mailov. Administrátori môžu špecifikovať, ktoré e-maily a prílohy sa majú uchovať – na základe veľkosti a typu súboru, a zároveň definovať, ako dlho majú rôzne typy súborov – vrátane veľkých multimediálnych súborov – zostať v archíve s cieľom ušetriť úložné zdroje.

Viac informácií o GFI MailArchiver získate na www.gfi.cz/mailarchiver, odkiaľ si stiahnete zadarmo aj trial verziu, alebo na e-maile obchod@gfi.cz.

 

Jednoduchá správa e-mailov

Spoločnosť GFI už predtým zistila, že 62,4 % amerických SMB podnikov nevyužíva riešenia na archiváciu e-mailov. GFI MailArchiver umožňuje SMB firmám vyriešiť mnoho aktuálnych výziev spojených s e-mailovými systémami, vrátane správy narastajúceho objemu e-mailov a príloh, udržiavania výkonnosti serverov Microsoft Exchange, prílišného spoliehania sa na PST súbory či používanie páskových médií na vyhľadávanie starých či zmazaných e-mailov s cieľom urobiť audit, vyhovenia najrôznejším reguláciám a zaistenia kontinuity prevádzky firmy v prípade nepredvídateľných udalostí či chýb IT systému.

„V posledných niekoľkých rokoch sme svedkami jednak prudkého nárastu objemu podnikovej e-mailovej komunikácie a jednak toho, že do e-mailov postupne prechádza obchodný workflow,“ hovorí Martin Říha, riaditeľ pre stratégiu v spoločnosti GFI Česká republika a Slovensko. „V mnohých podnikoch sa e-mailové schránky stávajú jediným konzistentným zdrojom informácií o obchodnej interakcii so zákazníkmi, dodávateľmi a partnermi. A to je niečo, čo dnes vyžaduje v oblasti archivovania podnikovej elektronickej pošty zvýšenú pozornosť.“

Kompletná ochrana elektronickej pošty

GFI taktiež poskytuje kompletný súbor riešení na ochranu elektronickej pošty, či už vo forme hostovaných riešení GFI MAX MailProtection a GFI MAX MailEdge alebo formou softvérových riešení antispamovej a antivírusovej ochrany poštového servera – GFI MailEssentials a GFI MailSecurity.

Neprehliadnite: