Dvojka na trhu job portálov - Kariéra.sk prešla redizajnom

Tlačový servis  /  30. 08. 2011, 00:00

Internetový portál Zoznam.sk predstavuje inovované rozhranie online job portálu Kariéra.sk. Po troch rokoch fungovania si Kariéra.sk získala stabilnú trhovú pozíciu dvojky, ktorá je odrazom obľúbenosti u používateľov, ako aj u zadávateľov pracovných pozícií. Za uplynulý rok portál narástol o 70 % a dnes presahuje návštevnosť 200 tis. reálnych používateľov mesačne. Svojim používateľom preto prinášame rozhranie, ktoré spĺňa súčasné štandardy a ich očakávania.

 

Integráciou nových prvkov získal dizajn stránky prehľadnejšiu podobu s používateľsky príjemnejším prostredím. V aktuálnej platforme sú zvýraznené najčastejšie používané prvky - výber pracovných pozícií a vyhľadávanie podľa kategórií a lokalít alebo konkrétnych zamestnávateľov (Top klientov).
 

Kariera.sk je nielen agregátor pracovných ponúk, ale aj portál zhromažďujúci kvalifikované informácie z pracovného trhu. Titulná stránka ponúka ich prehľad v rámci špecializovaných boxov. Okrem štandardného zverejňovania voľných pracovných pozícii preto Kariera.sk umožňuje zadávateľom pracovných ponúk zverejňovanie odborných informácií z personálnej oblasti.

 

Martin Mác, managing director Zoznam.sk: „Pracovný portál Kariéra.sk považujeme za jeden z kľúčových produktov našej spoločnosti s veľkým potenciálom, preto sme sa rozhodli investovať do jeho úprav, týmto redizajnom ani zďaleka nekončia. Na potenciálnom trhu pracovných ponúk plánujeme používateľom aj zadávateľom prinášať inovácie neustále.“

 

Na Kariére pribudlo niekoľko nových prvkov. Pre cielenejšie vyhľadávanie pracovných ponúk bol implementovaný filtrovací stĺpec, ktorý používateľom umožňuje definovať vlastné kombinácie podmienok pre hľadanú prácu (druh pracovného pomeru, požadované vzdelanie, alebo podľa žiadaného platového rozpätia). Pri detaile pracovného miesta po novom používateľ nájde súvisiace ponuky od spoločnosti, ktorej inzerát si práve prezerá. V prípade, ak nie sú ďalšie k dispozícii, zobrazia sa ponuky podľa kategórie či lokality, ktoré sú v priamej súvislosti s práve zobrazovanou ponukou. Ďalšie pomocné prvky sú umiestnené v boxe s nástrojmi v plávajúcom stĺpci, ktorý je vždy po ruke, aj pri scrolovaní.

Neprehliadnite: