OKAY zaútočil na región Bratislavy

Tlačový servis  /  25. 08. 2011, 00:00

Popredný predajca elektroniky OKAY elektrospotrebiče zaútočil po deviatich rokoch fungovania na Slovensku aj na región Bratislavy a okolia, keď koncom augusta otvoril svoju prvú predajňu v hlavnom meste. Maloobchodnej expanzii OKAY nahráva aj celkový rast objemu predaja elektroniky na Slovensku, ktorý podľa GfK za prvý štvrťrok 2011 dosiahol medziročný nárast o 18 %.

 

Po pobočkách v Prešove a v Spišskej Novej Vsi ide v tomto roku už o tretiu novú predajňu OKAY na Slovensku. V bratislavskej predajni na Zlatých pieskoch, ktorá má rozlohu 1.100 štvorcových metrov, našlo prácu 25 ľudí. „Filozofiou OKAY je stabilita a pozvoľnejší rast, ktoré preferujeme pred masívnou expanziou. Na trhu nám aktuálne patrí vyše 10 %, pričom náš podiel bude rásť“ hovorí riaditeľ reklamy a marketingu OKAY Holding Luděk Kováč.

 

Záujem zo strany Bratislavčanov očakáva OKAY najmä o technologické novinky, ako aj o mobilné a IT produkty. „Kým východ Slovenska žije rodinou, domácnosťou a domom, čomu zodpovedá aj druh ním kupovaného sortimentu, západ je orientovaný skôr na elektroniku súvisiacu s cestovaním, pohybom a časom mimo domu,“ dopĺňa Kováč.

 

Neprehliadnite: