Bezpečné a jednoduché úložné riešenie na služobné cesty

Tlačový servis  /  24. 08. 2011, 00:00

Nový prenosný disk Store ‘n’ Go Traveller od Verbatimu má štandardný 2,5" formát, kapacitu 750 GB a je ho možné dostať v červenej či striebornej farbe.

Disk Traveller je prispôsobený na absorpciu nárazov pre prípad, že s ním nechcene buchnete alebo vám spadne. Použité rozhranie USB 3.0 ponúka extrémne rýchle dátové prenosy, pokiaľ ho pripojíte k hostiteľskému zariadeniu s podporou USB 3.0. To robí disk Traveller ideálnym úložným riešením pre súkromné aj profesionálne potreby na cestách. Produkt je k dostaniu v obchodoch za odporúčanú cenu 78 €.

 
Tuhé puzdro robí disk odolnejší voči nárazom počas cestovania
Rozhranie USB 3.0 SuperSpeed ponúka prenosovú rýchlosť až 4,8 Gb/s
USB plug 'n' play (samostatný napájací kábel nie je potrebný)
100 % kompatibilný s USB 2.0
Predinštalovaný softvér Nero BackItUp and Burn Essentials
Používateľská príručka Quick Start v 27 svetových jazykoch


Disk Traveller je typu plug ‘n’ play, takže nevyžaduje dodatočný napájací kábel. Je 100 % spätne kompatibilný so systémami USB 2.0. Predinštalovaný softvér Nero BackItUp and Burn Essentials umožňuje bezpečné automatické či manuálne zálohovanie vybraných súborov a priečinkov. Súčasťou je i utilita Nero Express, pomocou ktorej jednoducho vypálite dáta na CD či DVD, zatiaľ čo Nero RescueAgent pomôže s obnovou poškodených súborov.

Nechýba ani softvér Green Button, ktorý znižuje množstvo spotrebovanej energie a predlžuje životnosť disku tým, že ho uvedie do režimu spánku, a to buď automaticky po určenom časovom intervale, alebo manuálne kliknutím na ikonu Green Button na ploche.
 

Neprehliadnite: