Minimálny rámik, maximálna mobilita – to je nový 12,5” notebook Série 3 350U2B od Samsungu

Tlačový servis  /  22. 08. 2011, 00:00

Ultratenký a ultraľahký notebook Samsung Série 3 350U2B vyniká štýlovo tenkým rámikom displeja a používateľom ponúka pohodlnú mobilitu a neprehliadnuteľný trendový dizajn.

 

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co., Ltd., oznámila príchod elegantného a štýlového notebooku Samsung Série 3 350U2B. Je nielen tenký a ľahký – váži len 1,35 kg1 a jeho výška je menšia než výška librovej alebo euro mince, ale zaujme aj svojou ponukou výrazných farieb, ktoré sa hodia k vašej osobnosti a životnému štýlu. Okrem toho prémiový dizajn zahŕňa aj elegantne tenký rám displeja, prostredníctvom ktorého získate všetky výhody väčšej obrazovky bez toho, aby ste museli obetovať svoju mobilitu.

 

Na displeji s antireflexnou úpravou si môžete vychutnávať jedinečný jas a čitateľnosť textu aj vonku. Všetko s ohľadom na predĺženú výdrž batérie až na 8 hodín2, optimalizovaný výkon procesora Intel®Core™ i3/i5 Ultra Low Voltage (ULV)3, operačný systém Windows® 7 a unikátnu technológiu Fast Start spoločnosti Samsung.

 

„Keď potrebujete na cestách pracovať a pritom vyzerať štýlovo, potom je pre vás notebook Samsung Series 3 350U2B dokonalou voľbou,“ uviedol Kyuho Uhm, senior viceprezident divízie IT Solutions Business spoločnosť Samsung Electronics. „Okrem tenkého a ľahkého dizajnu s minimálnym rámikom displeja, je notebook vybavený najmodernejšou mobilnou technológiou, ktorá ponúka optimálny výkon a ľahké používanie na cestách.“

 

Tenký rámček a hmotnosť len 1,35 kg

Ľahko prenosný notebook Samsung Série 3 350U2B disponuje tenkým rámčekom displeja, výškou iba 24,9 mm a váhou 1,35 kg1. Tým sa stáva ideálnym partnerom na cesty, pretože sa pohodlne vojde do tašky, aktovky, kabelky či inej batožiny.

 

Výdrž a výkon vás nezastaví

Batéria vydrží až 8 hodín2 prevádzky, takže so sebou nemusíte nosiť nabíjačku a obmedzovať sa na miesta so zásuvkou. Životnosť batérie je 1000 nabíjacích cyklov, bez toho, aby sa maximálna nabíjacia kapacita dostala pod 80 %, čo je trikrát dlhšie než pri klasickej batérii. Je teda úspornejšia a šetrnejšia k životnému prostrediu, pretože ju nie je nutné tak často meniť za novú.

 

Pri spúšťaní notebooku nemusíte čakať zvyčajných 30-60 sekúnd, pretože technológia Fast Start ponúka funkciu okamžitého zapnutia. Tento hybridný režim spánku v sebe kombinuje rýchle prebudenie so stabilitou hibernácie. Môžete tak začať pracovať len niekoľko sekúnd potom, čo otvoríte displej alebo stlačíte tlačidlo zapnutia notebooku.

 

Procesor Intel®Core™ i5/i3 Ultra Low Voltage (ULV)3 umožňuje optimálnu rovnováhu medzi výkonom a energetickou úspornosťou. Okrem toho na tomto notebooku môžete vytvárať bohatý multimediálny obsah alebo využívať výhody multitaskingu pri práci s aplikáciami ako je Microsoft Office.

 

Antireflexná úprava obrazovky a užívateľsky prívetivé funkcie

Samsung Série 3 350U2B je vybavený 12,5" HD LED displejom s antireflexnou úpravou pre ostrý obraz a živé farby aj v prípade, že budete s notebookom vonku. Matný povrch navyše vytvára menej odleskov, pri ktorých sa oči tak rýchlo neunavia.

 

Notebook je vybavený aj čítačkou pamäťových kariet 4 v 1, modulom Bluetooth V3.0 High Speed3, dvoma USB a HDMI konektorom, čo umožňuje rýchlo zdieľať hudbu, obrázky, video aj súbory s iným zariadením.

 

Izolované tlačidlá klávesnice s optimálnymi rozstupmi sa postarajú o pohodlie pri písaní a zaručujú väčšiu čistotu a hygienu medzi klávesmi, kde nemôže zostávať zachytená špina alebo nečistoty. A aby notebook vydržal dlhšie ako nový, je robustné telo vyrobené z materiálu Duracase, ktorý svojimi vlastnosťami chráni notebook proti poškriabaniu, pred rizikom poškodenia pri každodenných nárazoch a otrasoch.

 

Notebook Samsung Série 3 350U2B bude na slovenský trh uvedený v priebehu augusta za odporúčanú koncovú cenu od 600 € s DPH. Na slovenskom trhu bude dostupný v striebornej farbe.

Neprehliadnite: