Štýlový notebook Samsung 3 300V (ako) robený pre študentov

Tlačový servis  /  22. 08. 2011, 00:00

Notebook Samsung Série 3 300V je rovnako mobilný ako dnešná generácia študentov. Vyznačuje sa štýlovým displejom s tenkým rámčekom, takže ho jednoducho vložíte do tašky a vezmete so sebou do školy, na dovolenku alebo len do parku.

 

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd, globálny líder v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie, predstavila nový notebook Samsung Série 3 300V. S hravým moderným dizajnom a predĺženou výdržou batérie, ktorá dosahuje výdrž až 9,0 hodín*1, je ideálnym partnerom pre mladú generáciu, ktorá je neustále v pohybe.

 

„Notebook Samsung Série 3 300V bol vytvorený pre študentov a mladú generáciu. Dnešní študenti a mladá generácia používateľov sociálnych sietí chcú notebook, ktorého výkon možno využiť do poslednej kvapky, a ktorý pritom aj dobre vyzerá,“ uviedol Michal Zbijowski, Product Marketing Specialist pre notebooky a netbooky spoločnosti Samsung.

 

„Elegantný displej s tenkým rámčekom a vysokorýchlostný výkon 300V dokonale doplnia vašu osobnosť a uľahčia vám život v pohybe. S notebookom Samsung Série 3 300V sa naozaj nebudete nikdy nudiť,“ dodal Zbijowski.

 

Najnovšia 2. generácia procesorov Intel®Core™ i7/i5/i3*2, operačný systém Windows® 7 Professional*2 a nová generácia grafických kariet NVIDIA GeForce*2 uľahčujú život v pohybe a dávajú možnosť byť neustále na príjme s priateľmi a užívať si prvotriednu zábavu počas celého dňa. Unikátna technológia Samsung Fast Start dokáže behom niekoľkých sekúnd uviesť notebook Samsung Série 3 300V z režimu spánku do bežného chodu a nemusíte nepríjemne dlho čakať.

 

Skvelý dojem, tenší rámček

Dizajn notebooku podčiarkuje rám displeja, ktorý je tenší ako prst (o 55-60 % tenší ako pri predchádzajúcich modeloch*3) a zároveň je ľahší, takže je jednoduché brať ho na každodenné cesty. Módny dizajn zdôrazňuje kvalitná povrchová úprava, ktorej farbu si môžete zvoliť z pestrej ponuky neprehliadnuteľných odtieňov (Vital Orange, Raspberry Pink, Alaska Blue, Mock Black, Smoky Silver a Snow Silver).

 

Novinka od Samsungu vyzerá dobre aj vo vnútri. Písanie uľahčuje kvalitný touchpad, na ktorom možno pracovať pohodlne a rýchlo. Ergonomický dizajn dotvárajú oddelené tlačidlá, ktorých rozmiestnenie je optimalizované tak, aby poskytovalo maximálny komfort. Každé tlačidlo prešlo dôkladným testovaním na odolnosť a spoľahlivosť (10 milión kliknutí), čo zodpovedá 6 rokom bežného používania.

 

Žiadne čakanie – užívajte si výkon

Technológia Samsung Fast Start zaručí, že nemusíte čakať, keď na laptope chcete začať pracovať. Po otvorení displeja alebo stlačení spúšťacieho tlačidla sa do niekoľkých sekúnd displej automaticky aktivuje. Podobne je tomu aj v režime hybridného spánku, kedy sa stabilita hibernácie kombinuje s rýchlym štartom, aby ste nemuseli čakať 30–60 sekúnd, než sa notebook naštartuje.

 

Rýchlosť a vysoký výkon zaručuje najnovšia 2. generácia procesorov Intel®Core™ i7 (až štvorjadrový)/ i5/i3*2. Rozdiel je viditeľný pri prezeraní webu, pri práci s aplikáciami Microsoft Office alebo pri konverzii hudby či videa – aj tie najnáročnejšie aplikácie budú reagovať oveľa rýchlejšie. Hranie hier, prehrávanie filmov vo formáte High Definition Plus (HD+)*2 a prácu s fotografiami zas uľahčuje výkon grafických kariet novej generácie NVIDIA GeForce*2.

 

Aby notebook čo najlepšie vyhovoval potrebám mobilnej práce s počítačom, je možné si pri modeli Samsung Série 3 300V zvoliť buď lesklý, alebo antireflexný displej. Lesklý displej sa hodí na hry a filmy, pretože poskytuje jasný a živý obraz, zatiaľ čo antireflexný displej umožňuje oveľa lepšiu čitateľnosť vonku pri slnečnom svetle, čo znižuje únavu očí pri dlhodobejšej práci.

 

Spoločník pre vaše cestovanie a voľný čas

O pohodlie na cestách sa postará predĺžená výdrž batérie (až 7 hod*2 s 4400mAh batériou a 9 hod*2 s 5200mAh batériou na jedno nabitie) a inteligentné nabíjanie Power Plus zaručujúce 1000 nabíjacích cyklov bez toho, aby sa maximálna nabíjacia kapacita dostala pod 80 %. Okrem toho je notebook ľahký a kompaktný, takže spĺňa požiadavky mladej generácie na mobilný životný štýl. Je to moderný flexibilný partner ako do školy, tak aj na brigádu či večernú návštevu u priateľov.

 

Život v pohybe je náročný a niektoré notebooky sa ľahko poškriabu aj pri menej častom používaní. Notebook Samsung Série 3 300V chráni pred rizikom každodenných nárazov a úderov robustné puzdro Samsung Duracase so špeciálnym povrchom odolným voči poškriabaniu, ktoré zaručia, že váš notebook bude vyzerať dlho ako nový.

 

Notebook Samsung Série 3 300V sa na slovenskom trhu bude predávať za MOC od 600 € s DPH. Dostupné farby pre slovenský trh sú tmavo šedá a strieborná.

 

Špecifikácia modelov pre slovenský trh

 

 

 

Model

NP300V5A

Displej

15, 6" HD LED (1366 x 768)

Operačný systém

Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)

CPU

2. generácia procesorov Intel®Core™ i3-2310M (3M Cache, 2.10 GHz)

Pamäť

4 GB DDR3 1333MHz

HDD

500 GB / 640 GB

ODD

Super Multi Dual Layer

Grafická karta

Intel® HD Graphics

nVidia® GeForce GT 520M

Batéria

6 hodín (48Wh/57Wh)

Rozmery

366,9 x 240 x 29,9 ~ 31,6 mm

Hmotnosť

2,4 kg

Pozn.: Všetko na základe špecifikácii z výroby. Špecifikácie dizajnu a farebného prevedenia výrobku sa môžu bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť a môžu sa líšiť od tu uvedených príkladov. Chyby a opomenutia vyhradené. Výdrž batérií na základe výsledkov v teste BatteryMark. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od konfigurácie. Dostupnosť záručného servisu a lehoty pre poskytnutie záručného servisu sa môžu v rôznych krajinách líšiť a môžu tiež podliehať registračným požiadavkám v krajine nákupu. OS zobrazuje v porovnaní so špecifikáciami menšiu veľkosť HDD v dôsledku rozdielneho výpočtu veľkosti diskovej kapacity a v dôsledku existencie oddielov na obnovenie.

Poznámky

*1 Výdrž batérií na základe výsledkov v testu BatteryMark. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti na konfigurácii.

*2 Z výroby.

*3 V porovnaní s notebookmi radu RV/RC.

Neprehliadnite: