Globálne firmy oceňujú riešenie od SAP

Tlačový servis  /  19. 08. 2011, 00:00

Najnovšia verzia 10.0 portfólia riešení SAP BusinessObjects GRC (Governance, Risk Management and Compliance) je už k dispozíciií pre používateľov na celom svete.

Upgradované riešenie zaznamenalo veľmi pozitívne ohlasy tak u zákazníkov, ako aj u analytikov.
Riešenie pomáha organizáciám znižovať náklady a úsilie potrebné na riadenie rizík, dodržiavanie legislatívnych požiadaviek aj interných predpisov organizácie, chrániť príjmy, hodnoty a povesť spoločnosti a optimalizovať jej výkonnosť a výsledky.

SAP BusinessObjects GRC 10 so sebou prináša celý rad business intelligence funkcií pre reporting a dashboarding ako aj  grafický nástroj pre definovanie a znázornenie rizika.
Nové funkcie zjednodušujú prácu s aplikáciami  a tým umožňujú včasné upozornenie na možné riziká. Vďaka integrácii pokročilých GRC funkcií do kľúčových podnikových procesov a aplikácií, môžu manažéri svoje organizácie riadiť proaktívne a strategicky s ohľadom na možné riziká.

Aj preto sa pozitívne reakcie analytikov a používateľov premietli už do viac ako stovky nových zákazníckych projektov po celom svete. Týkajú sa tak významných globálnych firiem ako sú BMW, Daimler, Sharp Electronics, Accenture, Zurich Insurance či Levi Strauss. Napríklad Sharp Electronics po prechode na SAP BusinessObjects Process Control vo verzii 10.0 (jedno z portfólia SAP GRC riešení) centralizovala kontrolné procesy do jednej divízie a podarilo sa jej znížiť počet nevyhnutných kontrol o 34 percent.

SAP AG, svetový líder v oblasti podnikových informačných systémov, by aj vďaka očakávanému rastu výnosov z predaja tohto riešenia (o 20 percent podľa Forrester Research) mala naďalej posilňovať svoje postavenie na trhu. To ocenila aj analytická spoločnosť Gartner Inc., ktorá vo svojej poslednej štúdii venovanej dodávateľom GRC softvéru, zaradila SAP medzi lídrov tohto trhového segmentu.
 

Neprehliadnite: