Monitory Samsung s označením SA tvoria pestrú paletu možností pri práci a zábave

Tlačový servis  /  17. 08. 2011, 00:00

Každý z monitorov Samsung s počiatočnými písmenami SA je unikátny. Všetky sa však môžu pýšiť tromi spoločnými vlastnosťami: modernými technológiami, ekologickou prevádzkou a originálnym dizajnom.

 

LED monitory Samsung začínajúce označením SA tvoria aktuálnu ponuku spoločnosti Samsung v tomto segmente. Či už si zvolíte monitor Samsung SA100, SA300, SA350, SA450, SA550 či SA750, vždy môžete počítať s tým, že zažijete úplne novú úroveň farieb, jasu a špičkovú kvalitu obrazu prostredníctvom funkcií Samsung Magic Color a Samsung Magic Bright.

Aby ste si tieto vlastnosti mohli adekvátne užiť, sú monitory Samsung SA vybavené funkciou Samsung Magic Angle Vertical. Tá rozširuje pozorovací uhol displeja, a vy sa tak už nemusíte obmedzovať na sedenie priamo pred monitorom, ale môžete stáť, pohybovať sa alebo ležať na pohovke a kvalita obrazu bude stále rovnako nekompromisná.

 

„Široká paleta monitorov Samsung s označením SA je určená pre tých spotrebiteľov, ktorí vyhľadávajú pokročilé technológie a originálny dizajn. Keď sa tieto aspekty skĺbia s ekologickou prevádzkou monitorov, vyberie si naozaj každý,“ uviedol Stanislav Coufal, produktový manažér IT divízie Samsung pre oblasť monitorov.

 

Váš vizuálny zážitok umocní na maximum monitor Samsung SA750. Poteší všetkých priaznivcov 3D multimédií, pretože ponúka najvyššiu kvalitu 3D obrazu, vrátane jedinečnej konverzie z 2D do 3D. Aj napriek tejto vlastnosti sa, rovnako ako model Samsung SA550, vyznačuje radom inteligentných ekologických funkcií, ktoré sú elegantným riešením pre úsporu energie bez obmedzenia na strane výkonu. Zabudovaný pokročilý senzor pohybu dokáže sám rozpoznať, či sa pred monitorom užívateľ nachádza. Ak teda od monitora odídete, napríklad do inej miestnosti, alebo ho zabudnete po práci vypnúť, vypne ho po chvíli vašej neprítomnosti sám senzor, a tým zníži jeho spotrebu a usporí náklady na elektrickú energiu.

Ďalšou vlastnosťou vybraných monitorov s označením Samsung SA, ktoré sú šetrné nielen k životnému prostrediu, ale aj k vášmu zraku, je svetelný senzor. Tento senzor meria intenzitu osvetlenia v miestnosti a podľa nej automaticky prispôsobuje jas displeja. Monitor tým efektívne znižuje spotrebu elektrickej energie a pocit únavy očí. Do akej miery prispievate k ochrane životného prostredia, môžete jasne vidieť vďaka grafickej aplikácii Energy Tree.

 

Každý z monitorov Samsung s počiatočnými písmenami SA sa vyznačuje špecifickým dizajnom, ktorý vychádza zo súčasných trendov i technologických špecifík konkrétneho modelu. Monitor Samsung SA550

na prvý pohľad zaujme efektným priehľadným podstavcom, ktorý napriek tomu poskytuje priestor pre ukrytie nevzhľadných káblov. Čiernym kruhovým dotykovým podstavcom s ovládacími prvkami sa pýši monitor Samsung SA750.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ak pri práci vyžadujete od monitora možnosť naklonenia a otočenia displeja, potom práve pre vás je určený monitor Samsung SA450, ktorý poskytuje individuálne prispôsobenie prostredníctvom bohatých možností nastavenia zobrazenia. Pomocou výškovo nastaviteľného podstavca je možné obrazovku vždy nastaviť do optimálnej úrovne očí, vďaka čomu získate bohatší vizuálny zážitok a zachováte si aj správne držanie tela.

Neprehliadnite: