Samsung Central Station CA 750 – bezdrôtový monitor, ktorý si zamilujete

Tlačový servis  /  17. 08. 2011, 00:00

Bezdrôtové pripojenie, rýchlejší prenos dát, Full HD rozlíšenie, ekologická prevádzka, užívateľské pohodlie a moderný dizajn – to všetko sú hlavné prednosti monitoru Samsung Central Station CA 750

 

Samsung Electronics, popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie, predstavila bezdrôtový monitor Samsung Central Station CA750, ktorý disponuje bohatými možnosťami pripojenia prostredníctvom USB portov, LAN konektoru a bezdrôtovej komunikácie. Oslobodí vás tak od zhluku káblov, ktoré prekážajú v pohodlnom používaní.

 

Centrálny monitor a dokovacia stanica pre váš notebook

Automatická bezdrôtová detekcia umožňuje automatické nastavenie rozlíšenia dvoch monitorov, napríklad keď pripojíte notebook. Funkcia detekcie sama zabezpečí nastavenie optimalizovaného rozlíšenia vášho monitora, a to všetko bez použitia drôtov. Pokiaľ si budete chcieť rozlíšenie nastaviť ručne, je možné túto funkciu vypnúť.

 

Okrem spomínanej automatickej bezdrôtovej detekcie je monitor vybavený vstavaným portom USB 3.0 s desaťkrát rýchlejším prenosom dát a ergonomickým dizajnom s dvoma kĺbmi, ktorý umožňuje nastavenie panelu displeja do optimálnej pozície voči používateľovi.

 

Monitor, ktorý udržuje poriadok na vašom pracovnom stole

Súčasťou balenia je aj bezdrôtový adaptér, ktorý umožní automatické prepojenie notebooku a monitora, pričom monitor stačí umiestniť do vzdialenosti jedného metra od notebooku. Žiadna ďalšia kabeláž nie je potrebná – centrálny monitor tak pomôže udržať poriadok na vašom pracovnom stole a pritom vám poskytne obraz vo Full HD.

 

„Monitory Samsung Central Station sú vynikajúcim nástrojom nielen pre manažérov často opúšťajúcich svoju kanceláriu, ale uľahčujú pripájanie monitora a periférii aj bežným používateľom, ktorí potrebujú často odpájať a pripájať svoj notebook. Svojím inovatívnym riešením poskytujú monitory Samsung Central Station používateľom úplnú slobodu a voľnosť,“ uviedol Stanislav Coufal, produktový manažér IT divízie Samsung pre oblasť monitorov.

 

Neuveriteľne rýchly prenos dát a nabíjanie

Stanica je vybavená funkciou USB Hub, ktorú predstavuje štvorica USB portov – dva USB 2.0 a dva USB 3.0. Vďaka tomu je možné k monitoru pripojiť množstvo multimediálnych zariadení, ako sú fotoaparáty, MP3 alebo nabíjačky. USB 3.0 porty totiž dokážu USB zariadenie dobiť dvakrát rýchlejšie ako štandardný USB port, a to bez potreby zapínať PC.

 

Centrálny monitor Samsung CA 750 sa vyznačuje celým radom ďalších funkcií, ku ktorým patrí automatická konfigurácia, ktorá nastaví optimálne rozlíšenie monitora, alebo funkcia automatického vypnutia, ktorá okamžite po odpojení USB zníži spotrebu elektrickej energie.

 

Monitor Samsung CA 750 sa na slovenskom trhu začal predávať v júli tohto roku za odporúčanú maloobchodnú cenu 379 € vrátane DPH (23-placová verzia) a  499 € vrátane DPH (27-palcová verzia).

Neprehliadnite: