Nevyhadzujte starú techniku, radšej na nej zarobte

Tlačový servis  /  09. 08. 2011, 00:00

Mnohí z nás si často kúpia nový notebook, počítač, fotoaparát alebo mobilný telefón a ten starý jednoducho vyhodia, alebo niekam odložia a tam ostane na večné časy. Pri tom sa však dajú výhodne predať na internetovej burze.

 

Starý fotoaparát, ktorý už nespĺňa naše požiadavky väčšinou odložíme do skrine. No môže sa stať, že niekto tento fotoaparát zháňa, alebo nemá peniaze na nový. Práve preto je lepšie ho predať. Niekomu ušetríte peniaze a zároveň zarobíte.

 

Na inzertnom portáli výpočtovej techniky, PCBurza.eu, nájdete občiansku inzerciu prehľadne zaradenú v kategóriách s možnosťou rozšíreného vyhľadávania podľa zvolených parametrov.

 

Pokiaľ si návštevník nevie vybrať sám, alebo má s výberom techniky problémy, môže si nechať poradiť od odborníkov v diskusnom fóre.

 

Pridávanie inzerátov je bezplatné, rovnako aj nákup tovaru. V súčasnosti je na webe viac ako 50 registrovaných inzerujúcich a takmer 1000 inzerátov. Okrem kupovania, respektíve predávania je možné techniku aj darovať, alebo vymeniť.

 

Neprehliadnite: