Nový webový portál pre profesionálov www.posuvnesystemy.sk

Tlačový servis  /  08. 08. 2011, 00:00

Začiatkom augusta sa oficiálne spustila prevádzka nového interaktívneho webového portálu www.posuvnesystemy.sk určeného pre profesionálov, ktorí sa špecializujú na predaj a montáž vstavaných skríň a šatníkov na mieru. Portál pripravila spoločnosť Divendoor, ktorej hlavným cieľom je zefektívňovať proces nákupu jej obchodných partnerov.

 

Interaktívny webový portál ponúka služby internetového obchodu, množstvo užitočných informácií z oblasti interiérového nábytku na mieru, inšpiráciu, ako aj montážne návody. „V novom portáli vidíme veľký potenciál. Nevnímame ho iba ako internetový obchod, prostredníctvom ktorého si naši partneri môžu výhodne a rýchlo nakúpiť potrebné komponenty pre výrobu vstavaných skríň a šatníkov. Veríme, že sa vďaka kvalitnému obsahu stane významným komunikačným nástrojom s odbornou verejnosťou," hovorí o novom portáli Silvia Gordová, konateľka spoločnosti Divendoor.

Stránka www.posuvnesystemy.sk sprístupňuje obchodným partnerom po celom Slovensku výber zo širokého sortimentu príslušenstva k vstavaným skriniam a šatníkom. Špecializuje sa na predaj hliníkového a oceľového kovania. V ponuke sú však zastúpené aj komponenty pre nábytok na mieru. Okrem posuvných systémov si možno objednať aj výplne šatníkov a skríň v rôznych povrchových úpravách, napr. dekory dreva, zrkadlá, lakobel, fototapety alebo tapety.

Zákazník si pomocou jedinečného softvéru môže priamo na stránke vizualizovať svoju predstavu o finálnom vzhľade skrine či šatníka. K dispozícii má aj kalkulačný program, ktorý mu presne vypočíta výslednú sumu. Divendoor ponúka rôzne možnosti dodania objednaného tovaru. Verní zákazníci, ktorí sa stanú členmi Divedoor klubu, budú za nákupy odmeňovaní zaujímavými zľavami. Viac informácií nájdete na www.posuvnesystemy.sk.

Neprehliadnite: