Plne vybavený: Sharp AQUOS LE630/632 kombinuje množstvo funkcií s elegantným dizajnom

Tlačový servis  /  04. 08. 2011, 00:00

Nové televízory Sharp LE630/632 sú bohato vybavené množstvom funkcií, ktoré používateľom ponúkajú maximálny multimediálny zážitok a vynikajúcu kvalitu obrazu. Vďaka svojej extrémne nízkej spotrebe energie spĺňajú prísne požiadavky na zaradenie do A+ triedy energetickej účinnosti. Modely radu LE632E sú navyše vybavené trojicou HD tunerov.

 

Atraktívny dizajn a široká škála funkcií charakterizujú nové televízory Sharp, ktoré sú skutočne multimediálne všestranné. Integrovaný prehrávač médií umožňuje používateľom na televízore pohodlne prezerať fotografie, videá alebo počúvať hudbu cez USB alebo DLNA. Aj prístup k internetu je na dosah iba na jedno kliknutie. Diváci cez AQUOS NET + získajú voľný prístup k internetu a asi 70 rôznych widgetov, napríklad video na vyžiadanie Viewster. To umožňuje používateľom kontrolovať svoje e-maily alebo prezerať svoje obľúbené internetové stránky počas reklamných prestávok kedykoľvek, keď ich notebook nie je práve po ruke. Používatelia majú k dispozícii aktuálne televízne programy prostredníctvom elektronického programového sprievodcu (EPG) a iba stlačením tlačidla získajú týždenný prehľad programov.

„Televízory LE630/632 sú ideálne pre používateľov, ktorí chcú využívať digitálny obsah na svojich televízoroch rýchlym a nekomplikovaným spôsobom bez toho, aby rezignovali na elegantný dizajn. Vďaka integrovanému prehrávaču médií už nebudú musieť oželieť sledovanie televíznych seriálov cez kábel USB pripojený k externému pevnému disku, prechádzanie fotoalbumov s obrázkami z poslednej letnej dovolenky alebo počúvanie ich obľúbenej hudby,“ vysvetľuje Hanspeter Seiss, produktový manažér pre spotrebnú elektroniku spoločnosti Sharp Electronics pre strednú a východnú Európu.

Vynikajúca kvalita obrazu – nízka spotreba energie

Nové televízory AQUOS LE630/632 sú vybavené Full HD X-Gen LCD panelmi. Vďaka 100Hz technológii a LED podsvieteniu poskytujú vynikajúcu kvalitu obrazu a jedinečný televízny zážitok. S extrémne nízkou spotrebou energie spĺňajú všetky modely oboch radov LE630/632 prísne požiadavky na energetickú účinnosť A+. LCD televízory LE630/632 určite zabodujú i vďaka mnohým možnostiam pripojenia, vrátane SCART, HDMI, CI+ a USB. LE630 má dva integrované HD tunery (DVB-T, DVB-C), LE632 je vybavený aj DVB-S2 tunerom a umožňuje tak prijímať satelitný, káblový a anténny signál v HD kvalite. Vďaka tomu už nie je nutný samostatný set-top box pre každý signál zvlášť.

AQUOS televízory radu LC-LE630/632 sú k dispozícii vo veľkostiach obrazoviek 32, 40 a 46 palcov (80, 102 a 116 cm) a teraz prichádzajú do obchodov.

Odporúčané ceny pre modely radu LE630 sú:

32" 599 €

40" 799 €

Neprehliadnite: