Dovolenka na jedno nabitie? Žiadny problém s neúnavnou videokamerou Samsung HMX-H300

Tlačový servis  /  29. 07. 2011, 00:00

Dovolenka na jedno nabitie? Žiadny problém! Videokamera Samsung HMX-H300 to hravo zvládne. Trojhodinová výdrž batérie, HD rozlíšenie, optická stabilizácia a 30-násobný zoom – to je ideálny partner pre vašu dovolenku.

 

Už sa vám stalo, že v ten najnevhodnejší okamih sa vybila batéria vo videokamere? Teraz to môžete ľahko zmeniť. S videokamerou Samsung HMX-H300, ktorá bola predstavená začiatkom tohto roka, vás dlhá nahrávka nezaskočí a vy sa už nemusíte obávať neočakávaného ukončenia záznamu v najlepších okamihoch. Samsung HMX-H300 vás prekvapí aj videozáznamom v HD kvalite s krištáľovo čistým obrazom a úplne ostrými zábermi vďaka optickej stabilizácii obrazu. Navyše videokamera vyzerá veľmi štýlovo – zoženiete ju v čiernom, červenom alebo striebornom farebnom prevedení.


Nezmeškajte svoje zážitky výmenou batérií

Už so sebou nemusíte nosiť žiadne nabíjačky ani náhradné batérie. Je jedno, či sa nachádzate v amazonskej džungli, vo vysokých horách alebo na pustom ostrove – nová kamera vám zaručí 3-hodinový videozáznam z vašich ciest v HD kvalite. A keby aj 3 hodiny boli málo, potom stačí kameru jednoducho pripojiť k ľubovoľnému portu USB a akumulátor priamo v kamere opäť dobiť.

 

Jednoduché ovládanie a zhotovovanie fotografií

S funkciou automatického režimu videokamery nemusíte myslieť na zmenu prostredia, v ktorom video natáčate. Táto funkcia automaticky vyberie najvhodnejší režim nahrávania videí a dokonca aj fotografovania. Desať prednastavených scénických režimov zahŕňa široké spektrum rôznych situácií pri snímaní, napríklad západ slnka, portréty a mnoho ďalších. Ak chcete s nakrúcaním videí zároveň robiť fotografie, nepotrebujete so sebou nosiť dva prístroje – s modelom HMX-H300 môžete tiež fotografovať.

 

Urobte si počas natáčania videa prestávku

Ak si počas nakrúcania vašich hrajúcich sa detí potrebujete na chvíľu oddýchnuť, s funkciou Record Pause to hravo zvládnete. Funkcia pozastavenia záznamu videokamery vám umožní záznam pozastaviť a potom pokračovať tam, kde ste skončili, bez toho, aby ste vytvárali nový súbor.


Priblížte si svet z veľkej diaľky

S 30-násobným optickým zoomom môžete robiť detaily z veľkej vzdialenosti. Napríklad pozorovanie adrenalínových športov aj z veľkej vzdialenosti pre vás bude neskutočne živým zážitkom, ktorý si môžete natočiť a ukázať svojim priateľom.


Koniec roztraseným videám

S kamerou HMX-H300 sa už nemusíte obávať rozostrených záberov – funkcia OIS Duo automaticky vyrovnáva aj tie najmenšie otrasy.


Odporúčaná MOC videokamery Samsung HMX-H300 je 339 € vrátane DPH.

 

Neprehliadnite: