IFS predstavuje aplikácie IFS Touch Apps pre Android a iPhone

Tlačový servis  /  19. 07. 2011, 00:00

Spoločnosť IFS, popredný svetový dodávateľ podnikových informačných systémov, predstavila prvé dve aplikácie z rodiny IFS Touch Apps, ktoré majú rozšíriť ponuku produktov pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android či iPhone, ktoré každým rokom zvyšujú svoju penetráciu a ašpirujú na popredné postavenie medzi mobilnými zariadeniami nielen v USA, ale aj v Európe, čo sú trhy, na ktorých spoločnosť IFS najaktívnejšie pôsobí.

 

IFS Touch Apps budú s riešením IFS Aplikácie prepojené prostredníctvom služby IFS Cloud, ktorá pobeží v rámci verejného cloudu Windows Azure spoločnosti Microsoft.

Prvotným zámerom spoločnosti IFS bolo, aby IFS Touch Apps slúžili ako interná úschovňa technologických vízií, špecializovaná na rozvoj nápadov týkajúcich sa budúcich funkcionalít podnikových aplikácií. Dnešná správa je dôkazom, že spoločnosť IFS premenila túto iniciatívu na plnohodnotný projekt, doplnený o program pre prvých zákazníkov, ktorý začne na jeseň 2011.

Stratégiou spoločnosti IFS je vytvoriť z IFS Touch Apps dlhodobý projekt v rámci riešenia IFS Aplikácií a zaistiť príjemnú a úplne bezproblémovú prácu s aplikáciami pre mobilných používateľov. IFS Touch Apps ponúknu plnohodnotné podnikové funkcie pre kľúčové procesy riešenia IFS Aplikácie. To je podstatný rozdiel oproti mnohým iným aplikáciám, ktoré sú v podstate len webovými stránkami. Dan Matthews, riaditeľ pre vývoj technológií IFS, komentoval produktovú stratégiu: „Prvé dve aplikácie z rodiny IFS Touch Apps, IFS Trip Tracker na vykazovanie cestovných výdavkov a IFS Notify Me na schvaľovanie výdavkov a časov, sú výbornými príkladmi toho, akým spôsobom sme schopní cestujúcim používateľom poskytnúť kľúčové funkcie a začleniť ich do mobilných podnikových procesov. Tieto aplikácie dopĺňajú rad našich súčasných riešení na mobilné riadenie služieb a IFS Enterprise Explorer, ktorý je možné použiť na mobilných zariadeniach. Súčasne ukazujú, ako sa spoločnosť IFS vo všetkých ohľadoch posúva dopredu, aby zaistila podporu rýchlo narastajúceho počtu pracovníkov, ktorí používajú mobilné zariadenie.“

Uvedené aplikácie sú vyvíjané na základe metódy otvorenej spolupráce so zákazníkmi, ktorá je zárukou ich zapojenia do projektu počas celého vývojového cyklu.

IFS Touch Apps budú optimalizované pre platformu Android – v súčasnosti najpredávanejšiu platformu pre smartphony – a taktiež pre platformu iPhone. Aplikácie budú rešpektovať inovatívne a používateľsky príjemné vyhotovenie, charakteristické pre produkty spoločnosti IFS, a preto bude práca v rámci IFS Touch Apps aj celého riešenia IFS Aplikácie jednoduchá a bezproblémová.

Neprehliadnite: