APC oznamuje integráciu s HP Operations Manager - Poukazuje na dopad zmeny na fyzickej vrstve v IT systémoch

Tlačový servis  /  06. 07. 2011, 00:00

APC od spoločnosti Schneider Electric, ako globálny líder v poskytovaní služieb integrovaného núdzového napájania a chladenia, dnes predstavil úzko prepojenú softvérovú integráciu APC InfraStruxureTM Central s HP Operations Manager, ktorá umožňuje IT manažérom porozumieť dopadu zmien na fyzickej vrstve v IT systémoch a podnikových aplikáciách.

 

IT manažéri teraz môžu identifikovať a v reálnom čase aj monitorovať zmeny v napájaní, chladení a v celom prostredí cez nástroj HP Operations Manager, čím znižujú riziko, zvyšujú dostupnosť systému dátových centier a zvyšujú energetickú efektívnosť. Smart Plug-In (SPI) bude vrámci InfraStruxure Central integrovať hierarchiu zariadení, ich status a monitorované dáta vrámci prostredia HP Operations Manager. Integrované riešenie:

 

  • Zdieľa kľúčové dátové body v multi-vendor zariadeniach vrátane upozornení a histórie v prostredí vybraného servera;

  • Poskytuje komplexný prehľad o nezávislom fungovaní fyzických zariadení a pridruženého IT okolia ako aj o ich vzájomnom ovplyvňovaní sa, poskytuje kritické prevádzkové informácie o kapacite pri napájaní a chladení;

  • Prináša prehľadnosť, kontrolu a automatizáciu potrebnú pri efektívnejšom plánovaní pri údržbe zvolených úrovní IT služieb.

 

“Táto integrácia umožní zákazníkom využiť výhody centralizovaného prehľadu a možností reportingu u InfraStruxure CentraInfraStruxure Central, spoločne s HP Operation Manager, pre lepšie sledovanie ucelenej IT infraštruktúry,” povedal Jim Simonelli, senior viceprezident a CTO, z APC od Schneider Electric. “APC a HP zdieľajú spoločné záujmy pri pomoci zákazníkom pri prevádzkovaní efektívnejších dátových centier, poskytovaním komplexných riadiacich nástrojov, ktoré prinášajú cenovo efektívne riešenia pre zlepšenie podnikových aplikácií.”

 

"Integrácia InfraStruxure Central od APC spolu s HP Operations Manager je tým skutočne správnym riešením pre náš biznis," povedal Terrence Walsh, Director IT Planning, Consolidated Edison Company of New York." Keď sme počuli o integrácii, vedeli sme, že nám pomôže pri zvyšovaní spoľahlivosti a napĺňaní cieľov, a sme radi, že sme sa mohli zúčastniť skúšobnej implementácie programu a vzhľadom k našej skúsenosti následne poskytnúť spätnú odozvu. V súčasnosti sme schopní sledovať a riadiť našu fyzickú infraštruktúru vrátane napájania a chladenia vrámci jediného rozhrania, namiesto použitia viacerých programov, ktoré sme v minulosti využívali na prístup k rovnakým informáciám. Sledovať všetko z prostredia jednej softvérovej platformy nám umožnilo riadiť naše dátové centrá a serverové polia s oveľa vyššou účinnosťou a efektívnosťou."

 

Medzi dôležitými problémami, s ktorými manažéri dátových centier prichádzajú do styku, zohráva veľmi dôležitú úlohu aj monitorovanie multi-vendor infraštruktúry a schopnosť pristupovať k dátam v reálnom čase. Softvér InfraStruxure Central od APC spĺňa tieto požiadavky v end-to-end monitoringu a pri kontrole napájania, chladenia, bezpečnosti a energetickej využiteľnosti z postavenia vrámci IT systémov. Okrem toho, funkcie ako jednoduché upozornenia, možnosti úprav, automatické prehľadávanie zariadení a hromadná konfigurácia robí InfraStruxure Central jednoduchým nástrojom na implementovanie v dátových centrách. Pre viac informácií navštívte http://www.apc.com/products/family/index.cfm?id=350.

 

HP Operations Manager je sústava špičkových riadiacich produktov a riešení, ktoré pomáhajú zákazníkom riadiť fyzické a virtuálne IT prostredie cez dátové centrá, klientské stanice a zariadenia. Tento softvér poskytuje jednoduchú riadiacu konzolu pre virtuálnu a cloudovú infraštruktúru, okrem pridruženého pohľadu na transakcie, aplikácie, podnikové služby a infraštruktúru.

Neprehliadnite: