SAP s novým obchodným riaditeľom divizie predaja služieb

Tlačový servis  /  06. 07. 2011, 00:00

Divízia obchodu predaj služieb spoločnosti SAP na Slovensku má od 1. júla nového riaditeľa. Stal sa ním Štefan Farkaš, ktorý má za sebou bohaté skúsenosti nielen v SAP Slovensko, ale aj na riadiacich pozíciách v rámci regiónu strednej a východnej Európy.

 

Jeho menovanie súvisí so snahou posilniť pozície spoločnosti na Slovensku, ktoré je považované za jeden z kľúčových trhov v oblasti riešení pre verejný sektor.

„Štefan Farkaš má bohaté skúsenosti a odborné vedomosti v oblasti predaja, ako aj výbornú znalosť lokálnych podmienok. Jeho úlohou bude identifikovať a rozvíjať nové príležitosti, ako aj vytvoriť silný obchodný tým,“ uviedol Ivo Kramolis, Servis Director CEE SAP AG.

„V pozícii riaditeľa predaja služieb ma čakajú mnohé výzvy, ktoré so sebou prináša oživovanie a rozvoj v našom regióne a zvlášť na Slovensku. Verím, že sa nám podarí naďalej posilňovať trhovú pozíciu SAP ako lídra v oblasti informačných systémov,“ vyhlásil Štefan Farkaš. Doteraz pôsobil v pozícii Obchodného riaditeľa pre oblasť predaja strategických služieb pre transformaciu IT v rámci regionu CEE, kde zostáva naďalej plniť svoje úlohy.

Neprehliadnite: