HP získalo tri ceny red dot za produktový dizajn

Tlačový servis  /  29. 06. 2011, 00:00

spoločnosť HP získala tri ocenenia kvality red dot za produktový dizajn tlačiarní ENVY100 e-All-in-One, Photosmart eStation a produktový rad Deskjet.

 

HP ENVY100 e-All-in-One je elegantná, štíhla tlačiareň dopĺňajúca vybavenie modernej domácnosti. Obsahuje dotykový displej s vysokým rozlíšením a disponuje veľmi tichou prevádzkou. Pre docielenie kompaktného vzhľadu je vybavená podávačom papiera, ktorý sa automatický vysúva len počas tlače.

 

HP Photosmart eStation predstavuje kombináciu funkcií HP eAll-in-One s prehliačom webu a prístupom k tlačovým aplikáciám a nástrojom. Súčasťou je odnímateľný plne farebný dotykový displej s uhlopriečkou 17,8 cm, ktorý poskytuje slobodu mobility v domácnosti.

 

Obe zariadenia eStation a aj ENVY100 obsahujú technológiu HP ePrint. Tá umožňuje tlač z akéhokoľvek mobilného zariadenia, kdekoľvek na svete, prostredníctvom jedinečnej e-mailovej adresy tlačiarne1.

 

Produktový rad HP Deskjet obsahuje cenovo dostupné, spoľahlivé zariadenia s jednouchou obsluhou a funkciami pre vytvorenie kvalitných dokumentov, projektov a fotografií. Modely tohto radu majú atraktívny kompaktný dizajn a zároveň praktický pre používanie v domácnosti a malej kancelárii.

 

 

Cena za dizajn red dot je jednou z najrenomovanejších medzinárodných produktových súťaží, ktorá oceňuje vysokú kvalitu dizajnu a jej porota sa skladá z významných odborníkov.

 

„V procese výberu sa posudzovala kvalita dizajnu, pričom sme ocenili aj originálne a  kreatívne riešenia. Obe tieto kritériá sú meradlom dobrého dizajnu a zároveň predstavujú aj potenciál pre úspech na trhu,” hovorí Profesor Dr. Peter Zec, zakladateľ ceny za dizajn red dot. Tento rok sa súťaže o cenu red dot za produktový dizajn zúčastnili dizajnéri a firmy zo 60 krajín s 4.433 produktmi.

 

„HP sa zaviazalo vyvíjať kvalitné ergonomické produkty s dizajnom pre modernú  domácnosť a  zároveň bez kompromisov v ich funkcionalite,” uvádza David Ryan, viceprezident pre atramentové tlačiarne a webové riešenia Divízie Zobrazovania a tlače. „Ceny red dots predstavujú obrovský kompliment kvalite dizajnu týchto modelov a sme nesmierne hrdí, že sme toto uznanie získali.”

 

Ceny budú víťazom odovzdané 4. júla na podujatí v Essenskej opere, za účasti viac ako 1.000 hostí zo sveta dizajnu, priemyslu a médií. Víťazné produkty budú následne vystavené pre verejnosť v múzeu dizajnu red dot.

1 Vyžaduje si pripojenie tlačiarne na internet. Táto funkcionalita funguje na akomkoľvek zariadení s prístupom

k internetu a elektronickej pošte. Viac podrobností na www.hp.com/go/ePrintCenter.

Neprehliadnite: