Preč s káblami! Samsung Central Station C23A750X je dokovacia stanica a monitor v jednom!

Tlačový servis  /  27. 06. 2011, 00:00

Rýchlejší prenos dát, Full HD rozlíšenie, jednoduchosť použitia, variabilita, špičková konektivita a výkon – to všetko sú hlavné prednosti bezdrôtového monitoru Samsung Central Station C23A750X.

 

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie, Samsung Electronics, predstavila nový bezdrôtový monitor Samsung Central Station C23A750X. Samsung tak prichádza s unikátnym riešením nielen pre vašu kanceláriu, ktoré umožňuje jednoduchú integráciu väčšieho počtu zariadení a prácu s nimi v prostredí optimalizovanom pre použitie s notebookom. V praxi to znamená, že keď prídete s notebookom k monitoru, nemusíte sa už o nič starať – nový monitor Samsung C23A750X funguje ako centrálny monitor, ktorý sa automaticky detekuje s ostatnými bezdrôtovými zariadeniami na vašom stole.

Centrálny monitor a dokovacia stanica pre váš notebook

Na monitore môžete využívať celý rad ďalších funkcií, okrem spomínanej automatickej bezdrôtovej detekcie je to vstavaný port USB 3.0 s desaťkrát rýchlejším prenosom dát a ergonomický dizajn s dvoma kĺbmi, vďaka ktorým môžete optimalizovať uhol pohľadu vášho displeja.

Namiesto prepájania zariadení s notebookom samostatnými káblami vám teraz stačí iba jediný USB kábel. Centrálny monitor Samsung C23A750X je vybavený viacerými typmi vstupov ako HDMI, USB, Ethernet/LAN, RGB a audio, vďaka ktorým môžete jednoducho prepojiť všetky zariadenia práve prostredníctvom monitora.

Monitor, ktorý udržuje poriadok na vašom pracovnom stole

Súčasťou balenia je aj bezdrôtový adaptér, ktorý umožní automatické prepojenie notebooku a monitora, pričom monitor stačí umiestniť do vzdialenosti jedného metra od notebooku. Žiadna ďalšia kabeláž nie je potrebná – centrálny monitor tak pomôže udržať poriadok na vašom pracovnom stole a pritom vám poskytne obraz v plnom HD rozlíšení 1080p.


„Monitory Samsung Central Station sú vynikajúcim nástrojom nielen pre manažérov často opúšťajúcich svoju kanceláriu, ale uľahčujú pripájanie monitora a periférii aj bežným používateľom, ktorí potrebujú často odpájať a pripájať svoj notebook. Svojím inovatívnym riešením poskytujú monitory Samsung Central Station používateľom úplnú slobodu a voľnosť,“ uviedol Stanislav Coufal, produktový manažér IT divízie.

Neuveriteľne rýchly prenos dát a nabíjanie

Na monitore Samsung C23A750X oceníte vstavaný USB hub s podporou USB 3.0, ktorý umožňuje desaťkrát rýchlejší prenos dát oproti USB 2.0 a dvakrát rýchlejšie nabíjanie, než klasické nabíjanie z elektrickej zásuvky.

 

Centrálny monitor Samsung C23A750X sa vyznačuje celým radom ďalších funkcií, ku ktorým patrí automatická konfigurácia, ktorá nastaví optimálne rozlíšenie monitora, alebo funkcia automatického vypnutia, ktorá okamžite po odpojení USB zníži spotrebu elektrickej energie.
 

Rad centrálnych monitorov značky Samsung si svojim špičkovým prevedením stihol vyslúžiť pochvalné vyjadrenia prestížnych svetových médií, a je tak v centre pozornosti spotrebiteľov na celom svete.


Denník New York Times označil centrálny monitor za „úchvatný“ a napísal: „Nepodceňujme ten skvelý pocit pohody, pohodlia a uspokojenia, ktorý vás ovládne pri pohľade na váš notebook, ktorý si pri vašom príchode a odchode odovzdáva signál s centrálnym monitorom. Bezdrôtové riešenie vás očarí.“


Monitor Samsung C23A750X sa na slovenskom trhu začne predávať v júli tohto roka za odporúčanú maloobchodnú cenu 379 € vrátane DPH a verzia s 27-palcovou obrazovkou za 499 € vrátane DPH.

Neprehliadnite: