Dokovacia stanica Sony + iPod/iPhone = plnohodnotný zvuk v top štýle

Tlačový servis  /  16. 06. 2011, 00:00

Tri nové dokovacie stanice s reproduktormi Made for iPod & iPhone od spoločnosti Sony umožňujú vychutnať si plnohodnotne vysokokvalitný zvuk kdekoľvek, kde sa práve nachádzate. Či už doma alebo na pláži či v horách, šikovné a štýlové zariadenie vám dokáže spríjemniť voľné chvíle.

 

Nádherný štýl a minimalistické línie dokovacích staníc série Sony X60, M15 a M5 dokonale dopĺňajú každé zariadenie iPod/iPhone a vyzerajú skvelo v akomkoľvek interiéri aj vonku v prírode. Sú kompatibilné s modelmi iPod/iPhone (vrátane iPhone 4 a iPod touch), v malých rozmeroch ponúkajú kvalitný zvuk a jednoducho sa používajú. Stačí vložiť prehrávač a okamžite môžete zdieľať hudobné a video súbory z knižnice iTunes a zároveň dobíjať batériu vášho prehrávača či telefónu.

Bezdrôtová dokovacia stanica s reproduktormi Sony RDP-X60iP s  Bluetooth

 

Dokovacia stanica s reproduktormi Sony RDP-X60iP má vynikajúci výstupný výkon 40 W a do vašej knižnice iTunes vdýchne nový svieži vietor v podobe jedinečne bohatého a dynamického hi-fi zvuku.

Sony X60iP spája výkon, štýl a muzikálnosť s jedinečnou ergonómiou. Je to prvý model z radu dokovacích staníc s reproduktormi s označením Made for iPod/iPhone, ktorý je vybavený rozhraním Bluetooth pre bezdrôtové prehrávanie.

Model RDP-X60iP dokáže prenášať zvuk aj z mobilných telefónov Sony Ericsson Xperia X10, X10 mini a X8 s rozhraním Bluetooth – je to ďalší skvelý spôsob, ako sa podeliť s ostatnými o vašu hudobnú kolekciu z prenosného prehrávača – či už na party, alebo počas obeda s kolegami na pracovisku. Aj keď váš MP3 prehrávač nie je vybavený rozhraním Bluetooth, stále si môžete (vďaka prepojeniu káblom cez audio vstup) vychutnať rovnako čistý a pôsobivý stereo zvuk.

 

Prenosná dokovacia stanica s reproduktormi Sony RDP-M15iP

 

Prenosná dokovacia stanica RDP-M15iP s reproduktormi s výkonom 20 W, skrytými v elegantnom a štýlovom tele, je ideálna na prehrávanie hudby ako doma, tak aj na cestách. Dobíjateľná batéria dokovacej stanice umožňuje počúvať hudbu na pláži či v prírode až 6 hodín. Na cestovanie je stanica vybavená mäkkým ochranným puzdrom.

 

Zároveň ide o prvú dokovaciu stanicu s reproduktormi, vybavenú geniálnym otočným držiakom. Stačí zasunúť iPod alebo iPhone a natočiť si ho do horizontálnej alebo vertikálnej polohy pre prehliadanie fotografií alebo sledovanie širokouhlých videozáznamov.

 

 

 

 

Kompaktná dokovacia stanica s reproduktormi Sony RDP-M5iP

 

Dokovacia stanica Sony RDP-M5iP v bielom alebo čiernom vyhotovení má ambíciu byť štýlovým doplnkom akéhokoľvek obytného priestoru, karavanu, chalupy alebo domácej garden party. Vďaka praktickej integrovanej rukoväti ju pohodlne prenesiete tam, kde treba. A vďaka štyrom alkalickým batériám typu AAA môžete hudbu nezávisle od zásuvky prehrávať až 10 hodín.

 

Aj napriek kompaktným rozmerom dokáže Sony M5 reprodukovať prostredníctvom systému typu bass-reflex dokonale výkonný stereo zvuk.

 

Všetky tri dokovacie stanice s reproduktormi majú pribalené praktické diaľkové ovládanie, ktoré umožňuje ovládať funkcie iPod/iPhone bez toho, aby ste museli zmeniť vašu obľúbenú polohu tam, kde práve trávite leto.

 

Dokovacie stanice s reproduktormi Sony RDP-X60iP a RDP-M5iP s označením Made for iPod & iPhone sú v predaji dostupné od júna 2011. Model RDP-M15iP sa do predajní dostane v júli 2011.

Neprehliadnite: