Epicor s novým Territory Managerom pro Slovensko a Českú republiku

Tlačový servis  /  14. 06. 2011, 00:00

Novým Territory Managerom spoločnosti Epicor pre Slovensko a Českú republiku sa stal Robert Ruisl. Na svojej pozícii bude zodpovedný predovšetkým za rozvoj vzťahov so súčasnými zákazníkmi, tvorbu nových obchodných príležitostí a posilnenie značky Epicor na oboch trhoch.

 

Robert Ruisl (35) absolvoval Fakultu riadenia informatiky na univerzite v Žiline. Do spoločnosti Epicor prichádza s rozsiahlymi skúsenosťami z oblasti informačných technológií, konzultačných služieb a riadenia. Svoju profesionálnu kariéru zahájil v roku 2000 v poisťovní Uniqua vo Viedni, kde sa zaoberal vývojom a testovaním softwaru. V roku 2001 sa presunul do Mníchova, kde najprv pôsobil v spoločnosti Newtec, v ktorej sa venoval testovaniu softwaru pre automobilový priemysel. Potom nastúpil do spoločnosti Coscom v ktorej zastával pozíciu projektového manažéra a neskôr sa venoval aj vývoju na pozícii Senior Software Developera. Po štyroch rokoch prešiel do spoločnosti Artzpartner, pôsobiacej v oblasti zdravotníctva, kde sa zaoberal projektovým manažmentom a konzultantskou činnosťou. V roku 2007 nastúpil na post Senior Project Manager v mníchovskej pobočke spoločnosti YMS Group, ktorá sa špecializuje na poradenské služby v oblasti vývoja a aplikácie integrovaných informačných systémov. Po roku svojho pôsobenia sa tu ujal funkcie generálneho riaditeľa. Pred príchodom do spoločnosti Epicor pôsobil v HSO Süd, ako Sales Manager pre oblasť Nemecka. V tejto funkcii mal na starosti hlavne rozvoj stratégie a obchodných aktivít..

„Český a slovenský trh patrí medzi intenzívne sa rozvíjajúce európske trhy a preto tu vidím pre inovatívne riešenia Epicor veľký potenciál. Mojou hlavnou úlohou a cieľom v novom pôsobisku je ešte viac posilňovať poprednú pozíciu spoločnosti Epicor na trhu moderných ERP systémov a zároveň prehlbovať ich povesť stabilného a spoľahlivého ERP partnera, ktorý ponúka svojim zákazníkom široké portfólio podnikového softwaru, ktorý im pomôže jednoduchšie a efektívnejšie zvládnuť zložitosť podnikových procesov a pritom ušetriť nemalé časové a finančné prostriedky,“ uviedol Robert Ruisl, nastupujúci Territory Manager v spoločnosti Epicor Software Slovakia, ktorý chce okrem iného na českom a slovenskom trhu budovať a posilňovať partnerskú sieť.

 

Vo voľnom čase sa Robert Ruisl venuje rôznym športovým disciplínam, predovšetkým behaniu, squashu, tenisu a v zime lyžovaniu. Pokiaľ je to možné, chodí si zahrať i golf. Rád cestuje a medzi jeho obľúbené aktivity patrí taktiež obchodovanie na burze. Hovorí plynule slovensky, česky, nemecky a anglicky a dohovorí sa i rusky.

Neprehliadnite: