Pestré zľavy na Zozname

Tlačový servis  /  13. 06. 2011, 00:00

Internetový portál Zoznam.sk v spolupráci so spoločnosťou iPromo predstavujú zľavový portál Boomer.sk, ktorého testovacia verzia bola spustená už 6. júna 2011.

 

BOOMER.sk prináša každý deň zľavy pohybujúce sa nad hranicou 50%. Atraktívne zľavy sú pre záujemcov rozdelené do siedmych kategórií - cestavanie, jedlo a pitie, zdravie a krása, zábava a umenie, šport, vzdelávanie a tovary a služby. BOOMER.sk má ambíciu rozširovať sortiment svojich ponúk, ktoré budú reflektovať najčastejšie priania svojich používateľov. Vďaka mediálnej podpore od internetového portálu Zoznam.sk bude BOOMER.sk schopný prinášať atraktívne ponuky od rôznych značiek.

Filozofiou značky BOOMER.sk je prinášať také ponuky, ktoré budú zaujímavé tak pre obchodníkov, ako je pre spotrebiteľov. Martin Mác, managing director Zoznam.sk “Pri hromadnom nakupovaní je okrem ceny dôležitá hlavne spokojnosť klientov s kvalitou produktov a služieb. Našim cieľom je preto zachovávanie očakávaných kvalitatívnych štandardov.“ Podľa oficiálnych prieskumov až 40% zákazníkov sa v prípade spokojnosti so službou vracia alebo stáva pravidelným klientom. V prípade spokojnosti približne ¾ ľudí službu odporučí svojim priateľom a známym a takmer polovica klientov si kupujte aj dodatočne nezľavnené produkty a služby v priemernej cene 30% ceny kupónu.

Roman Feranec, riaditeľ Boomer.sk: „Uvedomujeme si, že prichádzame do prostredia s veľkou konkurenciou, ale myslíme si, že vďaka sile internetového portálu Zoznam.sk vieme našim používateľom poskytnúť zaujímavé ponuky s vyššou pridanou hodnotou, ktorá spočíva predovšetkým v kvalite ponuky. Zároveň, je naším nemenej dôležitým cieľom naplniť očakávania obchodníkov a pomôcť im pri dosahovaní ich marketingových cieľov.“

Neprehliadnite: