New Horizons Slovakia je prvým akreditovaným partnerom EC-Council na Slovensku

Tlačový servis  /  10. 06. 2011, 00:00

EC-Council a New Horizons Slovakia dnes oznámili, že podpísali partnerskú zmluvu o spolupráci na Slovensku. Spoločnosť New Horizons Slovakia sa tak stala prvým akreditovaným partnerom EC-Council na Slovensku, čo jej umožní sprístupniť pre slovenský trh globálne akreditované programy a certifikáty EC-Council, globálneho lídra v oblasti IT bezpečnosti a E-Business.

EC-Council je vlastníkom a zároveň tvorcom vzdelávacích programov Certified Ethical Hacker, Computer Hacking Forensics Investigator, License Penetration Tester (LPT) ako aj mnohých ďalších programov, ktoré sú ponúkané vo viac než 60 krajinách prostredníctvom siete IT školiacich centier s viac než 450 partnermi na celom svete. Tréneri EC-Council vyškolili viac ako 80 000 osôb a z nich viac ako 30 000 bezpečnostných profesionálov získalo medzinárodne uznávaný certifikát. Mnohé z týchto osvedčení sú uznávané na celom svete a boli schválené rôznymi vládnymi agentúrami.

Bezpečnosť v oblasti IT patrí medzi top priority pre všetky veľké korporácie a štátne a verejné organizácie na Slovensku. „Vo viacerých európskych krajinách sa vzdelávací a certifikačný program EC-Council ukázal ako veľmi užitočný pre profesionálov pracujúcich v oblasti bezpečnosti a E-Business. Pomáha im získavať najnovšie praktické zručnosti v oblasti a tým čeliť stále viac sofistikovaným útokom na IT systémy. My a naši kolegovia z EC-Council sme presvedčení, že sa táto naša spolupráca viditeľne odrazí v zlepšenom zabezpečení mnohých korporácií ako aj štátnych a verejných organizácií,“ povedal majiteľ a riaditeľ new Horizons Slovakia RNDr. Miroslav Kucka.

Prvým spoločným projektom je tréning unikátneho, najpopulárnejšieho a najviac žiadaného kurzu CEHv7 v Bratislave. Certifikát CEH je štandardom na vykonávanie práce IT bezpečnostných špecialistov, napríklad pre United States National Security Agency (NSA), Committe on National Security Systems (CNSS), Department of Defence (DoD) a Pentagon. Kurz certifikovaný etický hacker verzia 7 prešiel výrazným zlepšením v porovnaní so svojimi predchodcami. Do jeho výskumu a vývoja bolo investovaných 4-krát viac prostriedkov ako obyčajne. Táto verzia kladie väčší dôraz na techniky a metodológiu, ktoré môžu útočníci využiť pri útokoch proti systému/sieti.

Podporné materiály používané inštruktorom počas kurzu poskytujú vynikajúce schematické znázornenie hackerských techník, aby pomohli študentom lepšie pochopiť dôležité témy. CEHv7 poskytuje komplexný tréning etického hackingu a zabezpečenie sietí, aby naplnil vysoké kvalitatívne požiadavky profesionálov pracujúcich v IT bezpečnosti. V balíku, ktorý je súčasťou kurzu, nájdete najnovšie nástroje, ktoré boli odhalené z prostredia komunity ilegálneho hackingu.

New Horizons Worldwide je globálnym lídrom v poskytovaní IT tréningov. Patrí medzi 20 Top IT tréningových spoločností sveta, je strategickým partnerom pre Microsoft, Cisco a CompTIA. Na Slovensku funguje pod názvom New Horizons Slovakia a poskytuje najväčší rozsah tréningov, tréningových metód a certifikácií. Prostredníctvom svojho vlastného integrovaného modelu vzdelávania poskytuje svojim zákazníkom najvyššiu flexibilitu, individuálny prístup pri vzdelávaní a garanciu výsledku.
 

Neprehliadnite: