ZyXEL sa stal IPTV partnerom oficiálneho festivalu v Cannes

Tlačový servis  /  30. 05. 2011, 00:00

Oficiálny TV kanál festivalu v Cannes (TV Festival de Cannes) zvolil riešenie ZyXEL pre prenos IPTV signálu.

 

V priebehu 12 dní trvania festivalu zaisťuje TV Festival de Cannes nepretržité pokrytie celej akcie. Vo svojom vysielaní uvádza všetky dôležité momenty celého festivalu: video hovory, interview, tlačové konferencie, reportáže a ďalšie.

Vlastné aktivity kanálu TV Festival zaisťuje tento rok, rovnako ako posledných 6 ročníkov, produkčná spoločnosť KM. Tento rok sa KM rozhodla prenášať digitálny kanál TV Festival priamo do počítačov novinárov prítomných na mieste akcie. Digitálny obsah je tak možné zobraziť kedykoľvek podľa individuálnych potrieb. Každý deň je v ponuke 20 až 25 video súborov, ktoré sa distribuujú cez kanály CanalSat, Canal +, Orange TV, orange.fr, mobilný portál Orange World a cez káblové pripojenie v Cannes. TV Festival je taktiež možné sledovať v “Palais des Festivals”, kde má spoločnosť svoje kancelárie, a tiež na izbách luxusných hotelov na bulváre Croisette.

 

ZyXEL navrhol použiť IPTV architektúru založenú na unifikovaných bránach ZyWALL USG 300, Gigabitovom Ethernetovom switchi GS220024P PoE a HD enkóderoch.

 

Tým, ktorí vedia

Okrem toho, že ZyXEL ponúka kvalitné produkty, je pre nás niečím viac, ako len dodávateľom: je pre nás partnerom. Môžete sa kedykoľvek spoľahnúť na ochotu a technickú znalosť technikov na linke podpory. Taká zodpovednosť sa u výrobcov nájde málokedy, hovorí Mark Tayar, CIO spoločnosť KM Production.

 

Medzinárodný filmový festival v Cannes je po mediálnej stránke druhou najväčšou svetovou udalosťou hneď za olympijskými hrami: výnimočná príležitosť pre ZyXEL ukázať svoje kvality!

 

 

O spoločnosti ZyXEL Communications

Spoločnosť ZyXEL Communications Corp. bola založená v roku 1989 a v súčasnosti sa jedná o popredného svetového dodávateľa inovatívnych a spoľahlivých internetových riešení. Od svojho založenia prešla spoločnosť ZyXEL mnohými transformáciami v rýchlo sa rozvíjajúcom odvetví sieťového priemyslu. V dnešnej dobe patrí ZyXEL medzi niekoľko málo spoločností na svete, ktoré sú schopné dodávať kompletné sieťové riešenia pre telekomunikačných operátorov, stredne veľké podniky a aj pre domácich užívateľov. Medzi telekomunikačné riešenia patria zariadenia ústrední, zariadenia pre inštaláciu u zákazníka, prístupové sieťové zariadenia (bezdrôtové i s pevným pripojením) a switche triedy carrier. Medzi riešeniami pre stredne veľké organizácie nájdeme unifikované bezpečnostné brány, LAN switche, WLAN zariadenia a zariadenia pre IP telefóniu. Riešenia Digital Home zahŕňajú zariadenia pre sieťové pripojenia a multimediálne zariadenia.

Neprehliadnite: