Spoločnosť Novell oznámila vznik nového výkonného tímu a návrat do centrály v Utahu.

Tlačový servis  /  26. 05. 2011, 00:00

spoločnosť Novell, Inc., obchodný útvar spoločnosti Attachmate Group, oznámila vznik nového výkonného tímu. Úlohou nového tímu je zamerať sa na riešenia pre koncových používateľov, ktoré používa množstvo verných a dlhoročných zákazníkov a partnerov.

 

Pod vedením prezidenta a generálneho riaditeľa Boba Flynna bude nový výkonný tím spoločnosti Novell pokračovať v inováciách produktov novej generácie a zároveň bude ďalej rozvíjať vyspelé a rozšírené riešenia značky Novell. Predĺženie podpory produktu NetWare pri prechode na systém Open Enterprise Server, ďalšie investovanie do riešení Novell GroupWise a Novell ZENworks pre správu koncových zariadení, sú kľúčovými prvkami budúcej stratégie spoločnosti, ktorej cieľom je pomáhať zákazníkom, aby naplno využili svoje investície.

 

Novell sa teraz zameria na svoje kľúčové riešenia pre oblasť spolupráce a správy koncových zariadení. Toto umožní spoločnosti Novell venovať potrebné zdroje na uspokojenie požiadaviek existujúcich a nových zákazníkov v oblastiach, kde má spoločnosť Novell dlhú tradíciu a bohaté skúsenosti.

 

„Úspech našich zákazníkov závisí od možnosti dosiahnuť flexibilitu, ktorú potrebujú na to, aby si udržali investície do existujúcich technológií a zároveň mohli prijať nové technológie na uspokojenie potrieb a požiadaviek svojho rozvíjajúceho sa podnikania,“ povedal Bob Flynn, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Novell. „Ďalším rozvojom a podporou našich riešení pre spoluprácu a správu koncových zariadení poskytne spoločnosť Novell svojim zákazníkom lepšie možnosti na to, aby mohli obstarávať, spravovať a zabezpečovať zariadenia, aplikácie a súbory používané na zlepšenie výkonnosti zamestnancov.“

 

„Obchodné a technologické riešenia sú v štádiu neustálych zmien; rast sociálnych sietí, mobilnej výpočtovej techniky, virtualizácia stolového počítača a prebiehajúce migrácie na operačný systém Windows7 sú príkladmi trendov, ktoré ovplyvňujú našich zákazníkov,” upozornil Flynn. „Plány pre stratégiu a rozvoj portfólia spoločnosti Novell ostávajú bez zmien a teším sa, ako pomôžeme našim zákazníkom úspešne zvládnuť tieto nové technológie. Aj pod spoločnosťou Attachmate budeme naďalej stavať na silných základoch značky Novell."

 

Do výkonného tímu spoločnosti Novell s centrálou v meste Provo v Utahu patria:

 

 

„Našou filozofiou je pomáhať našim zákazníkom pri rozvoji a adaptácii na meniace sa obchodné a technologické nároky tempom, ktoré im bude plne vyhovovať,“ hovorí Jeff Hawn, predseda a GR skupiny The Attachmate Group. „Bob Flynn i jeho tím disponujú pozoruhodným talentom a skúsenosťami pre pomoc zákazníkom v ich rozvoji. Zákazníci budú svedkami vývoja výnimočných produktov a získajú jedinečné služby a podporu. To, ako dúfame, podporí značku Novell a dôveru v ňu medzi našimi dlhoročnými zákazníkmi.“

 

Medzi kľúčové produkty, ktorým sa venuje obchodný útvar spoločnosti Novell, teraz patria:

 

  • Novell Open Enterprise Server (OES)/NetWare®,

  • Novell GroupWise®,

  • Novell ZENworks®,

  • Novell File Management Suite,

  • Novell Vibe™.


 

Neprehliadnite: