Sony ZX700: Nech je štúdiová kvalita zvuku vždy s vami

Tlačový servis  /  24. 05. 2011, 00:00

S novými slúchadlami Sony MDR-ZX700 bude pre vás počúvanie hudby zážitkom aj na cestách. Uzavretý dizajn a izolačné výstelky minimalizujú únik zvuku. Veľké, neodýmové budiace jednotky s priemerom až 50 mm zároveň „vyrábajú“ kvalitný zvuk s výraznými basmi a jasnými výškami. O pohodlné nosenie sa stará výstelka z uretánovej peny tým, že zmierňuje tlak na uši. V neposlednom rade je veľkým plusom dizajn a 4 farebné verzie.

 

Špičkové slúchadlá na bežné nosenie

Jazz, hip-hop, rock alebo R’n’B: Nezáleží na tom, čo počúvate, nové slúchadlá Sony rady ZX vám pomôžu vychutnať si každú muziku na cestách do posledného tónu. Značka Sony navrhla slúchadlá pre pohodlné nosenie s kvalitným zvukom a samozrejme príjemným a farebným dizajnom tak, aby slúchadlá plnili aj úlohu módneho doplnku.

Veľké, 50-milimetrové budiace jednotky zaručujú vysokú kvalitu zvuku, ktorý vďaka uzavretému dizajnu a izolačným výstelkám zostane na vychutnanie len a len vám. Samozrejme to platí aj naopak – pri počúvaní hudby v autobuse alebo na ulici eliminujú tieto slúchadlá rušivé zvuky z okolia. Zároveň svojou hudbou s uzavretými slúchadlami Sony ZX už nikdy nebudete obťažovať svoje okolie.

Top model ZX700 sa môže pochváliť impedanciou 24 Ω a citlivosťou 106 dB/mW, takže si môžete vysokú kvalitu zvuku vychutnať aj pri počúvaní hudby priamo z vášho mp3 prehrávača. Zvukový rozsah až 40 000 Hz nielen pokryje všetky možné zvuky v pesničke, ale reprodukuje aj zvuky, ktoré síce zreteľne nezachytíte, ale dopĺňajú hudbu do dokonalosti. Dlhý 1,8metrový kábel a nízka hmotnosť len 260 gramov zaručujú pohodlie pri každodennom počúvaní.

Štýlové slúchadlá radu Sony ZX sú v predaji od mája.

 

Technické parametre:

 

 

Model

Sony MDR-ZX700

Typ

Uzavreté

Frekvenčný rozsah

5-40 000 Hz

Budiaca jednotka

50 mm, neodým

Impedancia

24 Ω

Zaťažiteľnosť

2 000 mW (IEC*)

Citlivosť

106 dB/mW

Typ konektora

Pozlátený stereo minikonektor

Dodávané príslušenstvo

1,8 m predlžovací kábel

Hmotnosť

260 g

-Záver-

Ďalšie informácie poskytne:

 

Petra Stoláriková

SEESAME Communication Experts

Tel: +421 917 749 302

Fax: +421 2 43 33 00 03

E-mail: stolarikova@seesame.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekologická informácia
Spoločnosť Sony sa intenzívne snaží o neustálu optimalizáciu výrobných postupov, aby zabezpečila vývoj a výrobu svojich produktov spôsobom ohľaduplným k životnému prostrediu. Za účelom získania ďalších informácií o ekologických aktivitách spoločnosti Sony prosím navštívte stránku www.sony.eu/eco.

Neprehliadnite: