Partnerstvo Hitachi Data Systems a Avnet Technology Solutions prinesie na Slovensko kvalitné podnikové storage systémy

Tlačový servis  /  19. 05. 2011, 00:00

Spoločnosť Hitachi Data Systems Corporation, dcérska spoločnosť Hitachi Ltd (NYSE: HIT) a Avnet Technology Solutions, popredný distribútor produktov, softvéru a služieb pre firemný sektor, uzavreli zmluvu o spolupráci na slovenskom trhu.

V rámci tejto dohody bude Avnet dodávať zákazníkom na Slovensku profesionálne služby a produkty pre ukladanie dát založené na technologickom portfóliu spoločnosti Hitachi Data Systems.

Dohoda nadväzuje na predchádzajúcu spoluprácu v regióne strednej a východnej Európy. Na základe úspešnej 10-ročnej spolupráce v USA spoločnosti v októbri 2010 oznámili rozšírenie obchodného vzťahu aj na územie Poľska. Uzavretím partnerstva aj na Slovensku Avnet a Hitachi Data Systems potvrdili zámer posilňovať distribučný kanál pre dodávky podnikových storage riešení zákazníkom v rámci regiónu EMEA.

"Naši zákazníci hľadajú najlepšie riešenia, ktoré im pomôžu vyrovnať sa s narastajúcim objemom dát. Informačné zdroje musia byť skladované efektívne a s možnosťou okamžitého prístupu. Bezpečnosť a spoľahlivosť uložených dát je pre nich nevyhnutnosťou," hovorí Martin Zlocha, Country Manager spoločnosti Avnet Technology Solutions. "Rozšírením partnerstva s Hitachi Data Systems sme sa na Slovensku stali ideálnym partnerom a ja osobne sa teším, že vďaka tomu budeme zákazníkom nápomocní pri vývoji a implementácii inovatívnych riešení založených na špičkových technológiách," dodáva M. Zlocha.

"Región strednej a východnej Európy je pre nás mimoriadnou príležitosťou. Predstavuje oblasť významného rastu a my sme odhodlaní zabezpečiť dostupnosť našich produktov a služieb aj pre zákazníkov na Slovensku," dodáva Johannes Kunz, viceprezident EMEA Channels, Hitachi Data Systems. "Cieľom spolupráce so spoločnosťou Avnet v tejto oblasti je poskytnúť zákazníkom prístup, doplnený o technické zázemie a odborné znalosti lokálnych profesionálov," dopĺňa J. Kunz.

Zdroje na webe
- Sledujte nás na Twitteri
- Spojte sa s nami na LinkedIn
- Staňte sa naším priateľom na Facebooku
 

Neprehliadnite: