Súťaž krátkych animácií

Platená reklama  /  07. 08. 2003, 00:00

Najnavštevovanejšie slovenské fórum o grafike a animácii, Forum Animacia (www.forum.animacia.sk), vyhlasuje súťaž krátkych animácií. Súťaží sa o ročné predplatné skvelého časopisu o súčasnej kultúre nových médií Trištvrte Revue, diplomy a uznanie odborného i laického publika.

Do súťaže sa môže zapojiť každý, vítaní sú začiatočníci i pokročilí. Stačí len rozhýbať obrázky a vdýchnuť im život. Techniku a nástroje si súťažiaci volia sami bez obmedzení.

Celá súťaž prebieha on-line a v procese tvorby sú umožnené konzultácie s odborníkmi i s divákmi na fóre. Zažijete niečo podobné, čo zažívajú každodenne všetci študenti výtvarných a filmových škôl. Nepotrebujete prihlášku, ani poplatky. Poďte sa pridať aj vy!

Informácie a pravidlá nájdete na www.forum.animacia.sk.

O fóre:

Forum Animacia vzniklo so zámerom vytvoriť podmienky pre vzájomné kontakty, výmenu informácií, poznatkov a konzultácií tvorby, nielen pre študentov a pedagógov umeleckých a filmových škôl, ale aj pre všetkých ľudí - fanúšikov i tvorcov, ktorí majú vzťah k vizuálnemu umeniu. Od svojho vzniku sa administrátori fóra snažia udržiavať vysokú odbornú úroveň pri konzultáciách a diskusiách, poskytovať aktuálne informácie o podujatiach z tejto oblasti u nás i vo svete, organizovať on-line workshopy a súťaže.

Bezbariérová komunikácia v profesných komunitách cez internet má mnoho výhod a veľa ľudí ich pomaličky začína plne využívať. Forum Animacia sa stalo prostriedkom nových stretnutí a spolupráce. Zamestnávatelia tu zháňajú nové sily, informujú o svojich projektoch, pravidelní návštevníci organizujú spoločné výlety, často i s cieľom navštíviť niektoré z kultúrnych podujatí, potenciálni študenti VŠ umeleckého zamerania sa spoločne s komunitou fóra pripravujú na prímacie pohovory...

Dnes je aktuálne zaregistrovaných 264 užívateľov z celého sveta. Samozrejme, najväčšie percento tvoria ľudia zo Slovenska a Čiech. Stretávajú sa tu študenti z viacerých stredných a vysokých umeleckých škôl, komunita počítačových grafikov (najmä so špecializáciou na 3D grafiku), ale i webdizajnéri a grafický dizajnéri, animátori a režiséri.

A to ešte nie je všetko. Fórum sa neustále rozrastá a pripravené sú i ďalšie prekvapenia pre stálych i nových návštevníkov.

Neprehliadnite: