Bezpečné WiFi pripojenie v kaviarňach Cafe Dias v kníhkupectvách Panta Rhei pomocou moderných technológií ZyXEL

Tlačový servis  /  16. 05. 2011, 00:00

Panta Rhei je celoslovenská sieť kníhkupectiev, ktorá pôsobí na knižnom trhu takmer 20 rokov. Hlavným cieľom celého konceptu jednotlivých kníhkupectiev je vytvoriť príjemnú rodinnú atmosféru. Zákazníci si tak môžu vyberať knihy, posedieť pri káve v kaviarni Cafe Dias, venovať sa čítaniu a najnovšie aj využiť bezpečné WiFi pripojenie vďaka technológiam spoločnosti ZyXEL.

Slovenská sieť kníhkupectiev Pantha Rhei sa rozhodla poskytovať svojím zákazníkom ucelený servis v podobe širokého sortimentu kníh, príjemného prostredia, dobrej kávy z kaviarní Cafe Dias, ktoré sú súčasťou kníhkupectva a najnovšie aj WiFi pripojením. Urobila tak krok smerom k ďalšiemu rozšíreniu svojich existujúcich služieb.

 

Každá infraštruktúra jednotlivých pobočiek Pantha Rhei s kaviarňou Cafe Dias je postavená na zariadení typu HotSpot, a to G-4100, prípadne najnovšieho zariadenia N-4100. Tieto produkty z portfólia spoločnosti ZyXEL patria medzi popredné komplexné riešenia pre bezdrôtové pripojenie a ochrany v podobe firewallu. Ako partner na týchto projektoch pracovala spoločnosť System Builders, ktorá sa postarala o bezproblémovú implementáciu.

 

Kníhkupectvo Pantha Rhei, ktorého súčasťou sú kaviarne Cafe Dias, tak disponujú komplexným riešením spoločnosti ZyXEL pre bezdrôtový prístup na internet spolu s praktickým integrovaným účtovacím systémom. Pre zákazníkov je tak v priestoroch kníhkupectiev a kaviarní k dispozícii kvalitný všestranný servis.

 

 

Neprehliadnite: