Palivová spoločnosť TVEL uviedla program rozvoja pre strategických zamestnancov

Tlačový servis  /  15. 05. 2011, 00:00

Palivová spoločnosť TVEL pred pár dňami uviedla vzdelávací program rozvoja strategických zamestnancov v spolupráci s Moskovskou školou manažmentu Skolkovo.

 

Nový viacmodulový vzdelávací projekt je zameraný predovšetkým na rozvoj manažérov v oblasti strategického pohľadu na podnikanie, zručností potrebných na riadenie zmien a uplatňovanie získaných vedomostí v praktických činnostiach Palivovej spoločnosti TVEL.

Program pozostáva zo šiestich modulov, ktoré sa vyučujú v priestoroch Moskovskej školy manažmentu Skolkovo v priebehu celého roka. Každý modul trvá päť akademických dní a zahŕňa rôzne aspekty dôležité pre študijný proces. Začína sa teoretickými blokmi, ktoré zahŕňajú analýzu reálnych situácií z praxe Palivovej spoločnosti TVEL a ich posúdením odborníkmi z oblasti podnikania, politiky, športu a umenia. Pokračuje praktickými úlohami, ktoré sú zamerané na trénovanie a uplatnenie získaných vedomostí a otvorenej diskusie s manažérmi spoločnosti. Na záver skupina vypracuje strategický projekt, ktorý musí obhájiť pred manažérmi spoločnosti TVEL. Okrem toho program umožňuje aj tréningy v Rusku i v zahraničí.

 

Prvý modul zameraný na perspektívy rozvoja a stratégie sa začal 10. mája 2011 v Skolkove. Účastníkov tréningového programu privítal Jakov Kop, viceprezident spoločnosti TVEL pre personálny manažment a Andrej Volkov, rektor školy manažmentu Skolkovo.

Prvý modul trvajúci do 14. mája povedie profesor stratégií a inovácií Juan Matthews z Veľkej Británie Poslucháči sa zúčastnia simulačnej hry s názvom „Manažment v oblasti jadrovej energetiky“, v rámci ktorej začnú pracovať na prioritných projektoch.

Garantmi vzdelávacieho programu sú Igor Lešukov, riaditeľ sekcie energetickej politiky a energetickej efektívnosti Ministerstva energetiky Ruskej federácie; Jurij Udalcov, riaditeľ pre rozvoj inovácií GC Rosnano a Michail Kulikov, viceprezident pre strategické plánovanie spoločnosti TVEL.

Neprehliadnite: