Nechajte sa pohltiť nadštandardným priestorom a prepracovaným dizajnom chladničiek Samsung Série G

Tlačový servis  /  10. 05. 2011, 00:00

Spoločnosť Samsung, popredný výrobca a oceňovaný inovátor spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov, prichádza na trh s novými kombinovanými chladničkami Samsung Série G.

 

Nové vnútorné usporiadanie vyvinuté v súlade s filozofiou Smart Design a zoštíhlené steny chladničky maximalizujú vnútorný priestor pri zachovaní rovnakých vonkajších rozmerov. To umožňuje efektívnejšie skladovanie potravín v chladničke.


Kombinované chladničky Samsung Série G vynikajú vylepšenou ergonómiou interiéru, ktorá poskytuje kapacitu až 400 litrov. Súčasne s tým umožňujú variabilné usporiadanie priehradiek vo dverách chladničky, takže sa do nich dajú pohodlne umiestniť aj veľké fľaše s nápojmi alebo naopak drobné potraviny. Viac priestoru poskytuje aj zväčšený spodný box určený na uchovávanie ovocia a zeleniny. Vo vzájomnej kombinácii s hladšími stenami a vylepšenou izoláciou prinášajú chladničky Samsung Série G používateľom viac úžitku a pohodlia.


„Nároky na usporiadanie vnútorného priestoru chladničiek sa stále zvyšujú. Súčasne s tým však väčšina domácností rieši problémy s nedostatkom miesta v kuchyni. Inovatívna konštrukcia chladničiek Samsung Série G vychádza v ústrety obom požiadavkám spotrebiteľov. Zároveň s tým sú energeticky šetrné, takže šetria nielen priestor domácnosti, ale aj jej rozpočet,“ uviedol Michal Tichý, produktový manažér divízie domácich spotrebičov Samsung.


Chladničky Samsung Série G vynikajú efektívnym priestorovým riešením aj ekonomickou a ekologickou prevádzkou. Vďaka unikátnemu chladiacemu systému Smart Eco System dosahujú energetickú účinnosť až A+++. Jeho srdcom je invertorový kompresor, ktorý plynule udržiava optimálnu teplotu a vlhkosť pre zachovanie čerstvosti potravín. K tomu mu dopomáhajú vnútorné a vonkajšie senzory, ktoré nepretržite snímajú teplotu a úroveň vlhkosti. V konečnom dôsledku tak chladnička udržuje požadovanú teplotu bez toho, aby sa chladiaci kompresor neustále zapínal a vypínal. Samozrejmosťou je aj napríklad režim Dovolenka.


K vysokej ekonomickej i ekologickej šetrnosti prispieva aj štýlové LED osvetlenie vnútorného priestoru chladničky, ktoré zaručuje jasnú viditeľnosť vo všetkých častiach chladničky. Okrem vysokej energetickej úspornosti sa LED osvetlenie vyznačuje tiež dlhou životnosťou – v porovnaní s tradičnými fluorescenčnými žiarovkami až o 10 rokov.

 

 

 

 

 

 

 

 

Štandardnou súčasťou pre chladničky Samsung Série G je technológia No Frost, ktorá zamedzuje tvorbe ľadových kryštálikov na uložených potravinách, súčasne si spotrebitelia nemusia robiť starosti s jej odmrazovaním. Novinkou je ešte efektívnejšia cirkulácia vzduchu v mnohých smeroch pomocou technológie Multi-Flow.


„Technológie No Frost a Multi-Flow patria v dnešnej dobe k základnému vybaveniu kvalitných chladničiek. Chladničky Samsung Série G vychádzajú maximálne v ústrety požiadavkám spotrebiteľov na uchovávanie potravín bez straty ich čerstvosti, pretože neustále udržiavajú optimálnu vnútornú teplotu a vlhkosť. Ich ovládanie je navyše veľmi intuitívne,“ dodáva Michal Tichý.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dizajnu chladničiek Samsung Série G dominuje elegantný modro podsvietený LED displej, ktorý zabezpečuje maximálne pohodlné ovládanie chladničky i mrazničky bez nutnosti otvárania dvier. Vysoko estetický dojem chladničiek Samsung Série G podčiarkuje minimalistický hladký dizajn. Ten je docielený schovaním pántov dvier chladničky, vďaka ktorému sú všetky rohy zarovnané. Odstránená je tiež nevzhľadná soklová lišta umiestnená v spodnej časti. Celkový dizajn chladničiek Samsung Série G dotvára aj madlo dvier. Vďaka jeho ergonomickému tvaru a špeciálnej konštrukcii stačí na otvorenie dvier vynaložiť len minimálnu silu.


Na slovenskom trhu budú chladničky Samsung Série G k dispozícii začiatkom mája 2011 v rôznych výškových a farebných prevedeniach.


Model RL56GSBSW za DMOC 719 € vr. DPH.

Model RL56GHGTS za DMOC 799 € vr. DPH.

Model RL58GHGIH za DMOC 869 € vr. DPH.

Model RL58GRGIH za DMOC 899 € vr. DPH.

Model RL58GQERS za DMOC 1199 € vr. DPH.

Neprehliadnite: