E-band: Point-to-point spoje pre pásmo 70/80 GHz

Tlačový servis  /  10. 05. 2011, 00:00

Spoločnosť Alternetivo prináša na český a slovenský trh inovované mikrovlnné spoje od amerického výrobcu E-Band pracujúce v pásme 71-76 GHz / 81-86 GHz, ktoré si získavajú obľubu hlavne vďaka veľmi vysokým prenosovým kapacitám, minimálnej možnosti rušenia a voľnému použitiu na základe všeobecného oprávnenia.

Nové bezdrôtové spoje E-band E-link 1000LR a E-Link 1000Q majú teraz k dispozícii dátové rozhranie vo forme SFP modulu a napájania aj pomocou PoE vrátane možnosti redundantného zapojenia s jednosmerným zdrojom. Vylepšená bola taktiež citlivosť, zvýšený výstupný výkon a súčasne bol zväčšený rozsah regulácie (ATPC), čo umožňuje nasadenie spoja na veľmi krátke vzdialenosti. Spoj E-Link 1000Q ponúka naviac možnosť preladenia kanálu užívateľom.
E-band E-link nájde uplatnenie všade tam, kde je nutné prenášať dáta rýchlosťou až 1Gb/s s nízkou latenciou a vysokou spoľahlivosťou, napr. v chrbticových sieťach operátorov, metropolitných sieťach, pri prepojení podnikových sietí v rámci areálu či mesta.

Alternetivo (predtým atlantis datacom)
Spoločnosť Alternetivo bola založená v roku 1996. Už od samého začiatku boli všetky aktivity spoločnosti založené na vysokej odbornosti a hlbokej znalosti moderných komunikačných technológií. Ako na producentoch nezávislý dodávateľ komunikačných riešení môže pre svojich zákazníkov vyberať tie najlepšie produkty, ktoré sa na celosvetovom trhu objavia. Spoločnosť Alternetivo sa zameriava na distribúciu, technickú podporu a konzultácie v oblasti dátových technológií pre podnikové siete i siete telekomunikačných operátorov.

Súčasný tým spoločnosti Alternetivo je zložený zo špičkových odborníkov, ktorí majú všetky potrebné znalosti o dostupných zariadeniach a štandardoch, skúsenosti z celej rady projektov a odborné certifikáty výrobcov. Kvalitu isto dokumentuje i skutočnosť, že Alternetivo poskytuje celú radu školení, z ktorých väčšina je oficiálnym školením výrobcu.
Pre svojich zákazníkov poskytuje Alternetivo i konzultačné služby, ktoré sú flexibilne realizované podľa konkrétnych potrieb zákazníka – od návrhu koncepcie rozvoja siete, cez štúdie a projektové dokumentácie až po odborné oponentúry projektov tretích strán.
Široké spektrum ponúkaných produktov tvorí kompletné riešenie komunikačnej infraštruktúry pre podniky i telekomunikačných operátorov.

 

Neprehliadnite: