LG komunikuje aj na sociálnej sieti Facebook

Tlačový servis  /  09. 05. 2011, 00:00

Spoločnosť LG Electronics CZ (LG), ktorá je svetovým lídrom a inovátorom v spotrebnej elektronike, domácich spotrebičoch, informačných technológiách, mobilných komunikáciách a v klimatizáciach, komunikuje aj na sociálnej sieti http://www.facebook.com/lgecz.

 

"Od minulého týždňa naša spoločnosť začala aktívne komunikovať na sociálnych sieťach, najmä na www.facebook.com. Prostredníctvom tohto nástroja firemného marketingu chceme oslovovať potenciálnu cieľovú skupinu zákazníkov, obchodných partnerov, novinárov a externú verejnosť a podeliť sa s nimi o zaujímavosti z našej spoločnosti, vyvolávať diskusie o produktoch či aktuálnych témach," povedal Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ.


LG Electronics CZ sa týmto krokom chystá na českom a slovenskom trhu tiež budovať a viac upevňovať značku LG. "Tento kanál je pre nás dôležitý, pretože ľudia na ňom trávia podľa prieskumov okolo pol hodiny a z toho polovica sa druhý deň vráti. Facebook sa preto aj pre našu spoločnosť stáva neoddeliteľnou súčasťou on-line komunikácie," dodala Edita Mrkousová, Head of Corporate Marketing spoločnosti LG Electronics CZ.


Štatistiku a vyhodnocovanie bude pre LG zabezpečovať mediálna agentúra MindShare, všetku PR podporu PR agentúra LG One (Hill & Knowlton).


Pripojte sa do komunikácie aj Vy a pridajte si LGE CZ medzi svojich priateľov na adrese http://www.facebook.com/lgecz.

Neprehliadnite: