Spúšťame pre Vás novú službu: Spoločnosti Inet.sk

Redakcia Inet.sk  /  24. 05. 2011, 13:13

Chcete začať podnikať, ale neviete ako na to? Nezúfajte, pripravili sme pre vás službu, ktorá vám s tým pomôže. S radosťou pre Vás založíme s. r. o. alebo pripravíme dokumenty potrebné pre jej založenie. Stačí si vybrať z ponuky na našej stránke Spoločnosti Inet.sk.

Nová služba je určená pre každého, kto chce začať podnikať, ale nemá čas alebo chuť vybavovať potrebné náležitosti, ktoré sú nutné pre založenie spoločnosti s r. o., ale aj pre tých, ktorí chcú vo svojej existujúcej spoločnosti vykonať zmeny.

Aktuálne ponúkame tieto služby:

  • Standard je určený pre klientov, ktorí potrebujú len dokumentáciu k založeniu spoločnosti a všetko ostatné si vybavia vo vlastnej réžii. V cene je zahrnutý aj súdny poplatok 331,5 €.
     
  • Exclusive je určený pre klientov, ktorí potrebujú rýchle založenie spoločnosti a nechcú sa zdržovať jej vybavovaním. V cene je zahrnutý aj súdny poplatok 331,5 €.
     
  • Zmeny s. r. o. ponúkame všetkým klientom, ktorí potrebujú vykonať zmeny vo svojej s. r. o., napr. prepis imania či doplnenie ďalších predmetov činnosti. V cene je zahrnutý aj súdny poplatok 66 €.

Koncová cena obsahuje úvodné konzultácie, vypracovanie všetkých potrebných dokumentov a aj úhradu súdneho poplatku - podanie vykonávame formou ZEP (zaručený el. podpis), vďaka čomu máme na poplatok zľavu, ktorú prenášame aj na Vás a vďaka tomu Vám založíme Vašu spoločnosť lacnejšie a s garanciou zápisu, akoby ste si ju zakladali sami.

Naša spoločnosť pôsobí na celom území Slovenskej republiky. Nespornou výhodou našej spoločnosti je, že môžete využiť i naše ďalšie služby, ktoré ponúkame a tak vybaviť všetko potrebné na jednom mieste.

Viac informácii nájdete na našej stránke a pamätajte, že zakladanie spoločnosti ešte nikdy nebolo tak jednoduché a pohodlné ako s nami.

Neprehliadnite: