TV program od Zoznamu pre iPhone ponúka vzdialené nahrávanie

Tlačový servis  /  02. 05. 2011, 00:00

Internetový portál Zoznam.sk vytvoril iPhone aplikáciu „Magio TV eSprievodca“, ktorá umožňuje okrem iného aj vzdialené nahrávanie obľúbených programov do Magio boxu.

 

Optimalizovaný TV program pre digitálnu televíziu Magio sa vďaka „user friendly“ prevedeniu stal už v priebehu jedného dňa od uvedenia najsťahovanejšou slovenskou aplikáciou v App Store. Na trhu sa síce už nachádza niekoľko iPhone aplikácií s lokálnym TV programom, no chýba im základný predpoklad obľúbenosti, ktorým je jednoduchosť ovládania. Spolu s Topkami a Športkami tak rozširujú rad úspešných iPhone aplikácií od Zoznamu.

 

Aplikácia obsahuje programovú ponuku 91 televíznych staníc na 14 dní dopredu. Zoznam TV staníc je možné jednoduchým spôsobom editovať – pridávať, upravovať poradie podľa používateľských preferencií. Hlavným odlíšením sa od ostatných aplikácií podobného typu je tzv. „mriežka“, ktorá obsahuje prehľad televíznych programov jednotlivých staníc za sebou tak, že používateľ jasne vidí, ktorá relácia je práve vysielaná, aká je jej dĺžka a kedy začína ďalšia. Aplikácia ponúka tiež filtrovanie TV programov podľa obľúbených žánrov – filmy, seriály, šport a pod., vzdialené nastavenie nahrávania Magio boxu, či nastavovanie pripomienok na sledovanie obľúbených relácií. To sú funkcie, ktoré túto aplikáciu odlišujú od ostatných dostupných na trhu. Aplikáciu je možné zadarmo si stiahnuť v App Store.

Neprehliadnite: