ANTIK Telecom rozširuje bezplatné Wi-Fi zóny v Košiciach

Tlačový servis  /  27. 04. 2011, 00:00

Telekomunikačný operátor ANTIK Telecom pred majstrovstvami sveta v hokeji rozširuje v metropole východu bezplatné a neobmedzené bezdrôtové pripojenie k internetu.

 

V spolupráci s mestským úradom rozširuje ANTIK Telecom dostupnosť bezplatného Wi-Fi signálu v Košiciach. Keďže sa blížia majstrovstvá sveta v hokeji, pokrytie signálom prichádza do Steel Areny, kde bude k dispozícii všetkým hokejovým fanúšikom sediacim na sedadlách štadióna a vo VIP lóžach.

Zavedenie bezplatného internetu na verejných priestranstvách nebude stáť mesto Košice ani cent, o financovanie verejných Wi-Fi zón sa postará košický telekomunikačný operátor ANTIK Telecom. „Snažíme sa priniesť internet na tie verejné miesta, kde sa zdržiava a pohybuje najviac ľudí. Okrem Steel Areny naše hotspoty pokrývajú aj mnohé iné lokality v meste,“ informuje Marián Sabol, vedúci výstavby bezdrôtových spojení spoločnosti ANTIK Telecom.

 

„Počas šampionátu príde do Košíc mnoho turistov, ktorí vďaka Wi-Fi hotspotom môžu byť online presne tak, ako sú na to zvyknutí v iných moderných mestách,“ hovorí primátor Košíc Richard Raši. Okrem vnútra zimného štadiónu je Wi-Fi signálom pokryté aj vonkajšie priestranstvo Steel Areny, park pred krajským súdom, Hockey village v Amfiteatri a takzvaná „hockey fun zone“ na Čordákovej ulici. Bezplatne sa dá k internetu pripojiť aj na Hlavnej ulici v centre mesta, na autobusovej a železničnej stanici, ako aj na letisku.

Neprehliadnite: