Bratislavská základná a materská škola ponúka moderné vzdelávacie prostredie aj vďaka technológiám spoločnosti ZyXEL

Tlačový servis  /  26. 04. 2011, 00:00

Základná škola s materskou školou je vzdelávacia inštitúcia v Bratislave. Svojím žiakom ponúka kvalitné vzdelanie a tiež množstvo rozličných aktivít. Aktuálne sa vedenie školy rozhodlo pre svojich študentov skvalitniť možnosti prístupu na internet, a to WiFi pripojením vďaka technológiam spoločnosti ZyXEL.

Bratislavská základná škola s materskou školou je vzdelávacie zariadenie, ktoré sa pre svojich žiakov snaží zaistiť nie len príjemné prostredie pre výučbu, ale aj priestor pre voľný čas. K dispozícii je napríklad telocvičňa, dielňa, športový areál a najnovšie aj možnosť WiFi pripojenia.

Celá implementácia aplikovaná partnerom projektu, spoločnosťou ArtComp, je postavená na
24 portovom ovládateľnom switchi ES-2024, ktorý prepojuje a napája bezdrôtové prístupové body (access pointy) NWA-3160. Ako bezpečnostný prvok v tejto infraštruktúre bol použitý jeden zo ZyXEL firewallov najnovšej rady, a to ZyWALL USG 50. Celý tento koncept zaisťuje kvalitné a bezpečné WiFi pripojenie v celom objekte.

 

Základná a materská škola v Bratislave tak svojim žiakom ponúka nielen kvalitnú výučbu vďaka svojím vzdelaným pedagógom a ostatným pedagogickým pracovníkom, ale aj prácu s modernými technológiami.
 

Neprehliadnite: