Sony Ericsson a Azet.sk pokračujú v úspešnej spolupráci

Tlačový servis  /  21. 04. 2011, 00:00

Slovenská internetová jednotka Azet.sk a spoločnosť Sony Ericsson pokračujú vo vývoji novej mobilnej Pokec aplikácie, ktorá je k dispozícii už aj pre Sony Ericsson Java OS.

Nová mobilná Pokec aplikácia umožňuje plnohodnotné využívanie služieb a funkcií k portálu Pokec prostredníctvom mobilných telefónov, ktoré majú operačný systém Sony Ericsson Java. Aplikáciu podporujú telefóny Sony Ericsson ZYLOTM, Sony Ericsson ELMTM, Sony Ericsson VivazTM a mnoho ďalších. Pokec aplikácia je voľne dostupná pre Sony Ericsson telefóny na Play NowTM.  
„Po úspešnom vstupe do spolupráce so spoločnosťou Sony Ericsson prinášame ďalšie novinky súvisiace s pohodlným využívaním služby Pokec priamo v mobile, ako ďalšiu výhodu pre našich používateľov“, hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Azet.sk Milan Dubec.
Nová aplikácia prináša používateľom komunitného portálu veľa benefitov. Nielenže im uľahčí a zrýchli prístup na Pokec, ale zároveň umožní nastaviť si prihlásenie do viacerých účtov a samozrejmosťou je tiež zabezpečenie prihlásenia do aplikácie PIN kódom.
  Práce spojené s vylepšením Android aplikácie (Pokec Pro) boli ukončené. Jej fungovanie je na čas obmedzené exkluzívne pre Sony Ericsson telefóny. Základná aplikácia Pokec je však prístupná pre všetkých používateľov.

Neprehliadnite: