Certifikačné školenie GFI tohto roku v znamení letu prvého človeka do vesmíru

Tlačový servis  /  21. 04. 2011, 00:00

Spoločnosť GFI Software, popredný poskytovateľ infraštruktúry pre malé a stredne veľké podniky (SMB), oboznámila svojich predajcov v ČR a na Slovensku s novinkami v produktovom portfóliu v rámci svojho Certifikačného školenia. Školenie, ktoré sa uskutočnilo 12. apríla, teda presne v deň 50. výročia prvej cesty človeka do vesmíru, sa tematicky nieslo v duchu priekopníckych časov kozmonautiky.

 

Hlavným cieľom certifikačného školenia bolo priblíženie zmien, ktoré sa v produktovom portfóliu GFI odohrali za uplynulý rok a predstavenie zásadných noviniek na rok 2011. Nechýbalo ani oboznámenie účastníkov s právnym pohľadom na nasadenie produktov GFI, ktoré prezentoval Mgr. Václav Schovánek z advokátskou kanceláriou SCHOVÁNEK. Školenie bolo určené pre partnerov GFI registrovaných v ČR a SR.

„Tohtoročná rekordná účasť takmer 200 registrovaných obchodných partnerov produktov GFI Software ukázala vzrastajúci záujem o bezpečnostné produkty na českom a slovenskom trhu,“ povedal Martin Říha, riaditeľ pre stratégiu zo spoločnosti GFI Česká republika a Slovensko. „Tento záujem poukazuje aj na posilňujúcu sa pozíciu našich produktov v nových segmentoch IT bezpečnosti, hlavne však v oblasti webového monitoringu, sledovania koncových zariadení a archivovania emailov, ako aj na stále vyššie dopyty po cloudových riešeniach.“

Súčasťou programu konferencie bolo aj oficiálne ohlásenie nového viceprezidenta GFI pre predaj v oblasti EMEA, ktorým sa stal Mato Petrušić, predtým viceprezident Global Indirect Channel & Alliances v spoločnosti SAP. Mato Petrušič (pozri foto) v tejto pozícii nahradil Simona Azzopardiho, ktorý prechádza na funkciu viceprezidenta GFI pre predaj v oblasti APAC so sídlom v Austrálii.

Neprehliadnite: